Khloé Kardashian og True:

- Jeg vil skjemme henne bort

Må svare på ny kritikk etter datterens luksusgave.

SVARER PÅ KRITIKKEN: Khloé Kardashian svarer på klagestormen om at hun skjemmer bort datteren sin True. Foto: NTB Scanpix.
SVARER PÅ KRITIKKEN: Khloé Kardashian svarer på klagestormen om at hun skjemmer bort datteren sin True. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

Kardashian-klanen befinner seg titt og ofte i sentrum av internettets klagestorm. De blir kritisert i tide og utide, mildt sagt. Mange ganger velger de å slå tilbake for å forsvare seg og sine.

«Verdiløs materialisme»

Denne gangen er det Khloé Kardashian (35) som har fått hard medfart, melder People.

Etter å ha delt en video av sin 14 måneder gamle datter True Thompson kjørende rundt i en Bentley-lekebil, som hun fikk i julegave, befant reality-stjernen seg på mottakerenden av et hissig kommentarfelt.

View this post on Instagram

💘I have so much fun with her 💘

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Den krasse kritikken gikk ut på hvordan Kardashian bruker pengene sine på datteren.

«Supert, enda en Kardashian i en Bentley. Dere er så uvitende om hvordan deres overdådige forbruksvaner ser ut for resten av verden. Jeg likte virkelig historien til familien din og nå klarer jeg ikke å se på at du bruker alle disse pengene på verdiløs materialisme. Det er så trist», skriver en bruker på Instagram.

En annen skriver:

«Kanskje du burde donere bort noen av de bilene til kvinner som ville ha elsket å ha det like gøy med sine barn, slik du har med din baby?».

KARDASHIAN: Da Tristan Thompson og Khloe Kardasians datter True fylte ett år, ble eksene gjenforent etter utroskapsdramaet. Det gikk ikke helt knirkefritt for seg. Vis mer

Svarer på kritikken

Khloé Kardashian valgte i etterkant å svare på noe av kritikken.

«Ummm, du vet at dette ikke er en ekte Bentley? Det er en leke. Det er ikke noen grunn til å bli så oppgitt over en baby i en lekebil. Uansett, så beklager jeg for at du føler det slik.», skriver hun til førstnevnte kritiker.

Hun avslutter med å ønske vedkommende en god helg - og kommer med en oppfordring om at de burde fokusere på ting som gjør dem glade og får dem til å smile.

Vedkommende, takknemlig for et svar fra superstjernen, svarte med mindre kritiske utsagn - og påpekte heller hvor mye innflytelse Khloé har og kom med en anmodning om at en alltid kan forbedre seg som person.

STÅR OPP MOT KRITIKERNE: Khloé Kardashian er ikke redd for å stå opp mot kritikerne sine. Foto: NTB Scanpix.
STÅR OPP MOT KRITIKERNE: Khloé Kardashian er ikke redd for å stå opp mot kritikerne sine. Foto: NTB Scanpix. Vis mer


Dette falt i bedre jord hos Khloé Kardashian, som svarer avslutningsvis:

«Jeg satte pris på dette! Mer enn den første meldingen din. Jeg kan fordøye det du sier på grunn av hvordan du formulerte deg. Jeg hører deg», skriver hun, og fortsetter:

«Jeg personlig mener ikke at 'vi sløser bort pengene våre på verdiløs materialisme'. Jeg er ikke her for å bevise hva jeg gjør og ikke gjør. Men det jeg kan si er at jeg er i stand til å se meg selv i speilet og sove godt om natten. Fordi jeg vet at jeg er en god person og at livet handler om balanse. Ja, jeg velger å skjemme bort datteren min. Jeg vil skjemme henne bort med kjærlighet og materialistiske gjenstander. Hun kommer til å bli oppdratt med verdier, ansvar, plikter, respekt, egenkjærlighet ... Vi jobber alle hardt og er i stand til å bruke pengene på det vi velger selv. Jeg håper det er det som formidles til verden, å lede an med kjærlighet over alt annet.»

Fikk veske-kritikk

Dette er for øvrig ikke den første gangen Khloé kritiseres for Instagram-bilder hun legger ut av datteren. Da ettbarnsmoren delte et bilde av datteren tidligere i år hvor hun er avbildet omringet av designervesker av typen Hermès Birkin, var det flere som var meget misfornøyde.

En Hermès Birkin-veske koster nemlig fra 105 000 kr til over 1,7 millioner kroner, ifølge Fortune. Noe som betyr at True er omgitt av luksusvesker for mer enn 1,4 millioner kroner på bildet, ifølge People.

Og dette fikk altså flere fans til å reagere kraftig.

View this post on Instagram

About 4 months ago 🥰 My girl is growing so fast 😩

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

- Hvorfor sitter hun blant vesker og ikke vanlige barneleker? Er det dette rike babyer leker med? ville en bruker vite.

- Dette bildet kunne betalt ned hele gjelden min, konstaterte en annen.

- La oss skryte litt mer! Hvorfor bruker du ikke heller noe av all formuen din til å hjelpe folk som trenger det? skrev en tredje.

- Å skryte ved å vise frem veskene dine får deg til å virke overfladisk. True fortjener en mor som ikke er så selvopptatt, kommenterte enda en.

Turbulent år

Og det er ikke bare pengekritikk Khloé har hatt å hanskes med den siste tiden.

Det har som kjent vært et særdeles turbulent år for eksparet Khloé og NBA-stjernen Tristan Thompson (28). Med den ene utroskapsskandalen etter den andre, fødselen av datteren True (1) i fjor, og en stor interesse for privatlivet deres, har de to hatt mye å fordøye.

Den siste utroskapsskandalen smalt i februar, da det ble kjent at Tristan hadde hatt en fuktig kveld på byen med Jordyn Woods (21), som for øvrig var bestevenninnen til Khloés søster, Kylie Jenner (21).

Til tross for at Jordyn i ettertid har fortalt at det ikke skjedde noe annet mellom henne og Tristan enn et uskyldig avskjedskyss, sto ikke forholdet mellom Khloé og NBA-spilleren til å redde.

De gikk fra hverandre, og har de siste månedene gjort sitt beste for å oppdra lille True sammen - selv om de nå bor fra hverandre.

UTROSKAPSSKANDALEN: I «Keeping Up With The Kardashians»-episoden som kom tidligere denne uka, ble Jordyn Woods anklaget for å ikke ha sagt unnskyld til Khloe Kardashian etter at førstnevnte skal ha vært utro med sistnevntes kjæreste. Nå tar hun selv bladet fra munnen. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Kjøpte hus i samme nabolag

Siste nytt, ifølge Mirror, er at NBA-stjernen gjør alt for å redde forholdet og vinne tilbake Khloés hjerte.

I et desperat forsøk skal Tristan ha kjøpt et hus i nærheten av Khloés hjem i Los Angeles hvor hun bor sammen med datteren.

VIL VINNE HENNE TILBAKE: Tristan skal angivelig ha kjøpt hus i samme nabolag som Khloé og datteren, i et desperat forsøk på å vinne tilbake TV-stjernen. Foto: NTB Scanpix
VIL VINNE HENNE TILBAKE: Tristan skal angivelig ha kjøpt hus i samme nabolag som Khloé og datteren, i et desperat forsøk på å vinne tilbake TV-stjernen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tristan skal ha gjennomført huskjøpet med et håp om at datteren True da kan være på besøk hos ham oftere, og for å vise Kardashian-klanen at han er lojal.

- Khloé er veldig forvirret. Tristan har bedt på sine knær om at de skal bli sammen igjen og han delte en lang bursdagsmelding til henne, fortalte en kilde til The Sun nylig, og la til:

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Han har bedt henne om at de skal sette seg ned sammen og ha en ordentlig samtale med hverandre, men hun nekter.

Ifølge kilden til den britiske tabloidavisen tenker Khloé først og fremst på datterens beste, og vil ikke risikere å falle tilbake til Tristan og få hjertet sitt knust nok en gang.

Tristan skal visstnok være helt desperat etter å bevise at han har endret seg overfor reality-stjernen og resten av Kardashian-familien, og at han vil angivelig gjøre alt for at de skal få et godt forhold til hverandre igjen.

LES OGSÅ: Slik setter de fart på romanse­ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer