Khloé Kardashian og True:

- Jeg vil skjemme henne bort

Må svare på ny kritikk etter datterens luksusgave.

SVARER PÅ KRITIKKEN: Khloé Kardashian svarer på klagestormen om at hun skjemmer bort datteren sin True. Foto: NTB Scanpix.
SVARER PÅ KRITIKKEN: Khloé Kardashian svarer på klagestormen om at hun skjemmer bort datteren sin True. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

Kardashian-klanen befinner seg titt og ofte i sentrum av internettets klagestorm. De blir kritisert i tide og utide, mildt sagt. Mange ganger velger de å slå tilbake for å forsvare seg og sine.

«Verdiløs materialisme»

Denne gangen er det Khloé Kardashian (35) som har fått hard medfart, melder People.

Etter å ha delt en video av sin 14 måneder gamle datter True Thompson kjørende rundt i en Bentley-lekebil, som hun fikk i julegave, befant reality-stjernen seg på mottakerenden av et hissig kommentarfelt.

Den krasse kritikken gikk ut på hvordan Kardashian bruker pengene sine på datteren.

«Supert, enda en Kardashian i en Bentley. Dere er så uvitende om hvordan deres overdådige forbruksvaner ser ut for resten av verden. Jeg likte virkelig historien til familien din og nå klarer jeg ikke å se på at du bruker alle disse pengene på verdiløs materialisme. Det er så trist», skriver en bruker på Instagram.

En annen skriver:

«Kanskje du burde donere bort noen av de bilene til kvinner som ville ha elsket å ha det like gøy med sine barn, slik du har med din baby?».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer