- Jeg vil skilles så fort som mulig

Den nygifte og gravide MTV-stjernen har anmeldt ektemannen for vold.

TØFF TID: - Jeg har sett henne i mye bedre tilstand tidligere. Hun virker å være svært bekymret for sin egen helse og generelle velvære, sier Evans advokat Dustin Sullivan. Foto: All Over Press
TØFF TID: - Jeg har sett henne i mye bedre tilstand tidligere. Hun virker å være svært bekymret for sin egen helse og generelle velvære, sier Evans advokat Dustin Sullivan. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Teen Mom»-stjernen Jenelle Evans (21) ble kjent gjennom realityserien på MTV da hun ble gravid som 16-åring. Etter fødselen havnet hun stadig i klammeri med loven, slet med rusproblemer og involverte seg med menn som ikke var bra for henne. Dette gjorde at hun mistet omsorgsrettet for sønnen Jace til sin mor Barbara.

I desember giftet den trøblete jenta seg med Courtland Rogers, som også er en kjenning av politiet og har et barn fra et tidligere forhold, etter kun et par måneders bekjentsakp. Og en snau måned senere avslørte paret at de ventet sitt første barn sammen.

De sa de var overlykkelige og at dette var den nye starten de begge trengte.

Mandag denne uka så derimot det lykkelige forholdet til å ha fått en brå slutt. Courtland dro nemlig ut på byen søndag og drakk seg dritings mens gravide Jenelle lå hjemme og sov. Onsdag leverte hun inn fem voldsanmeldelser mot ektemannen.

- Jeg vil skilles så fort som overhode mulig. Du stakk fra byen da jeg var redd jeg hadde en spontanabort? Dra til helvete, din drittsekk, skrev hun på Facebook.

Evans advokat Dustin R.T. Sullivan bekrefter forholdene til E! News.

- Hun har anmeldt ektemannen for overfall på en kvinne med ufødt barn. Hun har blitt fysisk mishandlet over en lengre periode, og han risikerer maksimalt 150 dager i fengsel per anmeldelse. Evans går gjennom en veldig vanskelig periode.

Første rettshøring er satt til 18. februar.LES OGSÅ: Prøvde å lure narkotest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer