- Jeg vil si det er på grensen til mobbing

Marianne Borgen mener kjæresten Vegard Leite får ufortjent dommerslakt.

UFINE: Marianne Borgen synes dommerne behandler kjæresten Vegard Leite dårlig og at kommentarene deres er usakelige og ufine.  Foto: Thomas Horni / Seher.no
UFINE: Marianne Borgen synes dommerne behandler kjæresten Vegard Leite dårlig og at kommentarene deres er usakelige og ufine. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag møtes Vegard Leite (19) og Jenny Langlo (18) i «Idol»-finalen. Leite har høstet mye kritikk fra dommerne under høstens sendinger, både for sine sangprestasjoner og sin fremføring. Kjæresten Marianne Borgen synes kritikken er svært urettferdig.

- Jeg synes det er lite konstruktivt: Som oftest er det bare negativt og de gir ingen forbedringsforslag. Det er som om dommerne har skrevet notatene sine før han har fremført låten. Jeg synes de er litt for slemme, usakelige og ufine, sier Marianne til VG.

Skaper stemmer
Borgen mener likevel at dommernes negative kommentarer kan bidra til at folk stemmer frem kjæresten.

- Det er veldig mange som tar kontakt og synes måten dommerne behandler Vegard på er dårlig. De sier de har stemt for første gang i en TV-konkurranse i sitt liv, fordi de ikke liker holdningen dommerne har til ham, sier Borgen til avisen.

- Ikke mobbing
«Idol»-dommer Gunnar Greve Pettersen synes ikke han har mobbet Vegard. 

- De innvendingene jeg har hatt underveis har gått på litt manglende innlevelse og at det nok har vært andre deltagere som har vært mer spennende rent artistisk, sier han til VG.

Vegard selv lar seg ikke såre av kritikken og forteller at han tar det hele med ro.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er helt målløs  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer