FAMILIEKOS:Jessica Alba var nylig på en etterlengtet ferie med døtrene Honor og Haven, og ektemannen Cash Warren. Her koser den nyfødte datteren seg på venninnens fang. Foto: Stella Pictures
FAMILIEKOS:Jessica Alba var nylig på en etterlengtet ferie med døtrene Honor og Haven, og ektemannen Cash Warren. Her koser den nyfødte datteren seg på venninnens fang. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg vil se ut som Jessica Alba

Gravide Jessica Simpson vil ha samme kropp som navnesøsteren sin etter fødselen.

Publisert
SEHER.NO: Den høygravide sangerinnen Jessica Simpson (31) har allerede begynt å tenke på hvordan hun kan bli kvitt babyvekten. Nylig ble det kjent at hun får 15 millioner kroner for å bli «Weight Watchers» ansikt utad, så fort babyen har kommet til verden.

Sangerinnen lot seg imponere av kjendisvenninne og navnesøster Jessica Alba (30), som bare måneder etter fødselen er tilbake i toppform: «Nytt mål:se ut som @jessicaalba etter at jeg har født. Godt jobba, damen!», tvitret Simpson nylig.

Jessica Alba lot seg sjarmere, og tvitret tilbake: «OMG! Tusen takk for søte ord, kjære!». Hun har tidligere avslørt at hemmeligheten bak den flotte kroppen er yoga, både før, under og etter fødselen, og et sunt kosthold.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kurt Cobains datter (19) gifter seg 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer