- Jeg vil se ung ut for alltid

TV-stjernen innrømmer å ha gått for langt, men klarer ikke å stoppe.

STRAM I MASKA: Brandi Glanville legger seg gjerne under kniven for å kunne konkurrere med yngre jenter i Hollywoods tøffe dating-scene. Foto: FameFlynet
STRAM I MASKA: Brandi Glanville legger seg gjerne under kniven for å kunne konkurrere med yngre jenter i Hollywoods tøffe dating-scene. Foto: FameFlynet Vis mer

SEOGHØR.NO: Den frittalende «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Brandi Glanville (41) har aldri vært flau for å snakke om hva hun har fikset på utseendemessig.

- Jeg har forstørret puppene, strammet inn underlivet og hatt noen mislykkede Botox-injeksjoner. Men det er faen meg alt, sier hun i sitt eget podcast show «Brandi Glanville unfiltered», ifølge RadarOnline.com.

Likevel innrømmer hun at hun kanskje har gått for langt i noen tilfeller.

- Jeg kan innrømme at jeg har overdrevet bruken noen ganger, men denne mammaen er faen meg 41 år. Så dra til helvete! Det er en læringskurve, og jeg ønsker å se ung ut for alltid.

Bryr seg ikke om kritikken

EKSMANNEN: Etter at Eddie Cibrian forlot Brandi tilfordel for LeAnn Rimes har det pågått et stygt offentlig trekantdrama mellom dem. Foto: All Over Press
EKSMANNEN: Etter at Eddie Cibrian forlot Brandi tilfordel for LeAnn Rimes har det pågått et stygt offentlig trekantdrama mellom dem. Foto: All Over Press Vis mer

TV-stjernen har flere ganger blitt kritisert for å ha latt seg operere.Men Brandi synes presset om å holde seg ung og vakker i Hollywood er så hardt at hun har lært seg å leve med de negative tilbakemeldingene.

- Jeg er veldig bevisst på mitt eget utseende ettersom jeg har jobbet som modell. Det er tøft å bli eldre, spesielt i denne byen hvor alle er perfekte.

Alle er 20 år gamle og nydelige, og nå deler jeg dating-scenen med dem. Det er hardt! Denne byen gjør mennesker usikre, har hun sagt til Shape magazine.

Bitter skilsmisse

KJÆRESTER: Brandis eks-mann Eddie Cibrian med den nye kvinnen i sitt liv - popstjernen LeAnn Rimes. Foto: FameFlynet
KJÆRESTER: Brandis eks-mann Eddie Cibrian med den nye kvinnen i sitt liv - popstjernen LeAnn Rimes. Foto: FameFlynet Vis mer

Selvom tobarnsmoren trives i rampelyset vet hun godt at ikke alle er like stor fan av henne.

- Folk har sagt fryktelige ting om meg som foreksempel at jeg ser falsk ut og at jeg er en dårlig mor. Etter tre år med å få dritt slengt etter meg har jeg blitt tykkhudet. Jeg vet selv at det som blir sagt ikke er sant, så jeg har lært å ikke ta meg nær av det, sier hun, ifølge nettstedet.

Realitystjernen har to sønner med eksmann og skuespilleren Eddie Cibrian (40). De to ble skilt i 2009 da det kom frem at han hadde et forhold til countryaristen LeAnn Rimes (31), som han nå er gift med.

Utroskapet gikk hardt innpå til tobarnsmoren, og hun har i lang tid måttet forsvare seg mot rykter om at hun har alkoholproblemer og psykiske lidelser.

LES OGSÅ: - Jeg ønsket å bli mishandlet som barn