VIL AT HUN SKAL KASTE KLÆRNE: Alec Baldwin vil at Blake Lively skal kaste klærne for PETAs «I'd Rather Go Naked Than Wear Fur»- kampanjer.  Foto: All Over Press
VIL AT HUN SKAL KASTE KLÆRNE: Alec Baldwin vil at Blake Lively skal kaste klærne for PETAs «I'd Rather Go Naked Than Wear Fur»- kampanjer. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg vil se henne naken

Hollywood-stjernen Alec Baldwin oppfordrer Blake Lively til å kaste klærne for PETA.

SEHER.NO: Skuespillerstjernen Blake Lively (23) har blitt en av verdens heteste tenåringsidoler takket være rollen som Serena Van Der Woodsen i suksess-serien «Gossip Girl», og har flere ganger havnet på lister over underholdningsbransjens mest sexy kvinner.

Dette har ikke gått uanmerket hen blant kjendismennene i Hollywood, og «30 Rock»-stjernen Alec Baldwin (52) er en av Livelys mange fans.

Under dyrevernsorganisasjonen PETAs 30-årsjubileum i forrige uke, benyttet skuespillerstjernen anledningen til å skryte av Lively.

Og på spørsmål om hvem han helst vil se kaste klærne for PETAs «I'd Rather Go Naked Than Wear Fur»- kampanjer, var «Gossip Girl»-stjernen en soleklar favoritt, skriver E!Online.

- Wow, det er jo et veldig personlig spørsmål. Jeg synes kanskje ikke jeg bør nevne navn...Blake Lively. Det er galt av meg å si noe, men Blake Lively, humret stjernen på den røde løperen.

Og Baldwin hadde klare meninger om hvorfor Lively er en passende rollemodell og kampanje-fronter.

- Disse yngre jentene, om de tar av seg klærne eller ikke, de er de største stjernene. De er rollemodellene. Jeg er en stor fan av henne. Jeg synes hun er en veldig, veldig vakker kvinne, veldig stilsikker. Det finnes noen som har mye innflytelse i denne bransjen. Og det er visse mennesker som, jeg vil ikke nevne navn, men de er inn og ut av rehab, blir arrestert for dopmisbruk og skriver på Twitter om sine dop-problemer. Det er synd, sier Baldwin, og siktet helt tydelig til skandaleskuespiller Lindsay Lohan.

Skuespillerstjernen kom også med noen velmente råd til «personen» han ikke ville nevne med navn.

- Jeg tror at disse menneskene hadde en mulighet til å fylle en viss rolle i samfunnet, og de klarte det ikke. Men jeg synes det er en flott ting om de som klarer det involverer seg med anti-pels eller anti-dyretesting kampanjer. Men det er bare et forslag, sier han.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har bare kysset tre menn