Miley Cyrus:

- Jeg vil savne deg for alltid

Popstjernen er i sorg etter å ha mistet et av kjæledyrene sine.

TRIST NYHET: Miley delte onsdag den triste nyheten om at hennes kjære kjælegris «Pig Pig» hadde gått bort. Foto: NTB Scanpix.
TRIST NYHET: Miley delte onsdag den triste nyheten om at hennes kjære kjælegris «Pig Pig» hadde gått bort. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

Det er viden kjent at Miley Cyrus (26) er veldig glad i dyr. Per dags dato har hun flere hester, syv hunder og fire katter. Onsdag delte stjernen den triste nyheten om at ett av dyrene, hennes kjære kjælegris «Pig Pig», hadde gått bort.

Cyrus delte nyheten på Instagram med en serie av bilder og videoer av hennes kjære familiemedlem.

STORT SAVN: Miley Cyrus takket kjælegrisen for mange gode stunder sammen i en koselig bildeserie på Instagram-story. Foto: Skjermdump/@mileycyrus.
STORT SAVN: Miley Cyrus takket kjælegrisen for mange gode stunder sammen i en koselig bildeserie på Instagram-story. Foto: Skjermdump/@mileycyrus. Vis mer

«Veldig trist å meddele. Min kjære venn Pig Pig har gått bort. Jeg vil savne deg for alltid. Takk for masse latter og gode tider jenta mi», skriver Cyrus på Instagram-story.

ADOPTIVGRIS: Stjernen adopterte grisen i 2014. Foto: Skjermdump/@mileycyrus
ADOPTIVGRIS: Stjernen adopterte grisen i 2014. Foto: Skjermdump/@mileycyrus Vis mer

Neste bilde er en selfie av Cyrus og Pig Pig fra da grisen var mye yngre, sammen med teksten: «Jeg vil savne deg, Pig Pig».

Siste bilde i serien var fra en fotoshoot da hun poserte naken med Pig Pig på forsiden av Paper Magazine sommeren 2015.

BLACK MIRROR: Miley Cyrus dukker opp i den nyeste traileren av Black Mirror. Video: Netflix Vis mer

Adopterte gris da hunden gikk bort

Cyrus adopterte kjælegrisen i august 2014 etter at den ene hunden hennes, Floyd, døde av skadene etter å ha blitt angrepet av en prærieulv tidligere samme år.

Floyds død var hjerteskjærende for popstjernen, og førte til et helt psykedelisk album kalt «Miley Cyrus and Her Dead petz», hvor en av låtene hadde tittelen «The Floyd Song».

Å adoptere Pig Pig skal angivelig ha hjulpet «Nothing Breaks Like a Heart»-sangeren med å komme seg ut av den tunge perioden, skriver Perez Hilton.

Navneskifte

Kjælegrisen het egentlig «Bubba Sue» til å begynne med, men etter en måned kunngjorde Cyrus at hun hadde navnet hennes til Pig Pig.

Stjernen publiserte ofte bilder av kjælegrisen på sosiale medier.

Som de fleste i dag bruker Cyrus sosiale medier til å dele betydningsfulle hendelser fra livet sitt, men også for å ta et standpunkt. Bare forrige måned slo sangeren tilbake på Twitter etter et ubehagelig møte utenfor et hotell i Barcelona.

Miley Cyrus er ute på shoppingtur for å fylle opp garderoben ytterligere. Fotografene får tatt bilde av Miley i noen dristige antrekk i en av butikkene hun er innom. Vis mer

Antastet av mann

Da hun og ektemannen, skuespiller Liam Hemsworth (29), ble eskortert til bilen sin av flere sikkerhetsvakter, forsøkte en mann å kysse «Wrecking Ball»-sangeren. Det gjorde han ved å dra henne i håret. En tilskuer publiserte en video av hendelsen på Twitter, som en kan se nedenfor.

Mannen ble raskt tatt hånd om, og stjernen ble hastet til bilen av ektemannen - som la armen sin over skulderen hennes etter å ha observert den gufne hendelsen.

EKKEL OPPLEVELSE: Miley Cyrus fikk et ubehagelig møte med en ukjent mann i Barcelona nylig, Ektemannen Liam Hemsworth (t.h.) var til stede under opptrinnet. Foto: NTB Scanpix.
EKKEL OPPLEVELSE: Miley Cyrus fikk et ubehagelig møte med en ukjent mann i Barcelona nylig, Ektemannen Liam Hemsworth (t.h.) var til stede under opptrinnet. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Medier over hele verden rapporterte om hendelsen da den fant sted, men Miley Cyrus valgte etterhvert selv å omtale hendelsen. Hun la da ut to innlegg på Twitter.

Det første inneholder to klipp fra programmene «Inside Edition» og «The Talk», der programlederne diskuterer hvorvidt Cyrus faktisk ble antastet. Det finner ikke stjernen seg i, noe som speiler seg i svaret hennes.

ANTASTET: Miley Cyrus fant seg ikke i hva kritikerne sa om hendelsen. Foto: NTB Scanpix.
ANTASTET: Miley Cyrus fant seg ikke i hva kritikerne sa om hendelsen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Cyrus, som for øvrig er aktuell med albumet «She is coming», har skrevet følgende i tredjeperson:

«Hun kan ha på seg hva hun vil. Hun kan være jomfru. Hun kan ligge med fem forskjellige mennesker. Hun kan være med ektemannen sin. Hun kan være med jentekjæresten sin. Hun kan være naken. Men hun kan IKKE bli antastet mot sin vilje», skriver hun, etterfulgt av emneknaggen #dontfuckwithmyfreedom.

Sistnevnte emneknagg kan oversettes til at hun ikke ønsker at friheten hennes skal utfordres på denne måten. Meldingen fikk store mengder oppmerksomhet, og er likt av over en halv million brukere på nettstedet.

«Malibu»-sangeren valgte så å følge opp med en skjermdump fra et kommentarfelt på Facebook, der flere brukere har skrevet at hun burde forventet dette - siden hun hadde kledd seg såpass «sexy». Cyrus' svar likner på det hun skrev i forrige Twitter-melding:

«Ikke fuck med friheten min», ytrer stjernen, etterfulgt av en emneknagg som forteller at hun ikke ba om dette - uavhengig av hvordan hun var kledd. Også denne meldingen fikk store mengder oppmerksomhet.

Vis mer

LES OGSÅ: Kritisk sikkerhets­brudd utløste panikk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer