FORLOVET: Celina Midelfart og Tor Olav Trøim skal ha forlovet seg i Roma for et par uker siden. Etter sigende skal bryllupet stå allerede til høsten. Foto: Montasje
FORLOVET: Celina Midelfart og Tor Olav Trøim skal ha forlovet seg i Roma for et par uker siden. Etter sigende skal bryllupet stå allerede til høsten. Foto: MontasjeVis mer

- Jeg vil ønske Celina all mulig lykke

Donald Trump har fortsatt ikke glemt Celina.

SEHER.NO: Kirkeklokkene kommer snart til å ringe for milliardæren Tor Olav Trøim (46) og forretningskvinnen Celina Midelfart (36).

Kilder nær paret forteller til Se og Hør at eventyrbryllupet er planlagt allerede til høsten.

En av de som ifølge bladet står først i køen for å gratulere kosmetikkdronningen er den verdensberømte eiendomsmagnaten Donald Trump (63).

- Jeg vil ønske Celina all mulig lykke i hennes kommende ekteskap, sier TV-stjernen til Se og Hør. Donald hhadde et nært forhold til Celina for nærmere 12 år siden.

Celina leide en leilighet i det berømte "Trump Tower" da hun studerte i New York. Bladet skriver at hun var hans faste date, og de ble blant annet observert sammen på US Open i 1998.

- Celina er både fantastisk dyktig og svært vakker, sier superkapitalisten som her hjemme kanskje er mest kjent gjennom TVNorge-programmet "The Apprentice".

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Celina ble glad, men overrasket