FORBEREDT PÅ REAKSJON: - Selv om jeg er mye bedre nå, så vil jeg nok få en reaksjon etter i kveld, sier ME-rammete Evelyn Mercedes Kvambe til Seher.no etter at hun fredag sang i Idols semifinale. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
FORBEREDT PÅ REAKSJON: - Selv om jeg er mye bedre nå, så vil jeg nok få en reaksjon etter i kveld, sier ME-rammete Evelyn Mercedes Kvambe til Seher.no etter at hun fredag sang i Idols semifinale. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

- Jeg vil nok få en reaksjon etter dette

Men den ME-rammete Idol-deltakeren Evelyn Mercedes Kvambe har ingen planer om å gi opp musikk-drømmen.

Publisert
Se video med Idol-Evelyn og hennes mor nederst i artikkelen!

SEHER.NO:   17 år gamle Evelyn Mercedes Kvambe kjempet ikke bare mot nervene da hun fredag gikk på scenen i semifinalen i TV 2s talentkonkurranse "Idol".

Bærumsjenta har nemlig vært plaget av sykdommen kronisk utmattelsessyndrom (ME) siden hun gikk i åttende klasse.

På det verste ble hun flere måneder tvunget til å holde sengen i et mørkt rom.

Etter endt dyst fredag la Evelyn ikke skjul på at hun var svært nervøs før hun gikk på scenen, siden hun var forberedt på at opptredenen vil koste henne mye energi.

- Jeg er forberedt på at det vil komme en reaksjon etter dette. Selv om jeg er mye bedre nå, og har begynt både med medisiner og behandling, så koster det mye, sier hun til Seher.no.

17-åringen var imidlertid aldri i tvil om at hun skulle gripe sjansen og opptre på «Idol»-scenen. Hun håper at hennes innsats kan gi håp til andre barn og unge som er rammet av samme sykdom som henne.

- Jeg brenner for musikken. Når jeg opptrer får jeg energi av musikken der og da. Jeg håper jeg kan vise andre unge med ME at man ikke trenger å gi opp.

Selv om hun etter sending måtte konstatere at det ble konkurrentene Kirsti Sørlie Hansen og Jenny Langlo som stakk av gårde med finalebillettene, har hun ingen planer om å gi seg med musikken.

- Jeg vil aldri gi meg meg med dette, fordi musikk betyr så mye for meg, sier hun til Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Idol-Evelyns mamma overrasket med jodling[obj:media:10173]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer