Khloé Kardashian:

- Jeg vil måtte låne noe sperm

Realitystjernen utelukker ikke flere barn med ekskjæresten Tristan Thompson.

FLERE BARN: Khloé Kardashian utelukker ikke flere barn med ekskjæresten Tristan Thompson. Foto: NTB scanpix
FLERE BARN: Khloé Kardashian utelukker ikke flere barn med ekskjæresten Tristan Thompson. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er to år siden Khloé Kardashian (35) og Tristan Thompson (29) ble foreldre sammen for første gang, til datteren True (2). Det har imidlertid ikke vært et rosenrødt eventyr for de to, som i fjor vår endte forholdet sitt etter gjentatt utroskap fra Tristans side.

Til tross for det har de klart å holde en fin tone og samarbeider om datterens oppdragelse, noe man blant annet har fått bevitne i realityprogrammet «Keeping Up With the Kardashians».

Det er heller ikke noe unntak i den 18. og nåværende sesongen av serien. I ukens episode avslører nemlig Khloé at hun ikke utelukker et andre barn med ekskjæresten.

REAGERER: Kim Kardashian prøver å jobbe hjemmefra, men det er ikke så enkelt når datteren North West også er til stede. Vis mer

- Trenger et søsken

Det er under en telefonsamtale at Khloé og Tristan kommer inn på temaet. Samtalen utspiller seg fra at 29-åringen rydder i datterens leker hjemme i Cleveland, og uttaler at de ikke trenger å kvitte seg med alle lekene hvis de får enda en datter.

Uttalelsen virker, naturlig nok, å ta Khloé litt på sengen.

- Hvem skal ha enda en datter med deg?, spør hun, før Tristan svarer:

- Jeg bare sier det, True trenger et søsken.

Det virker imidlertid ikke som at det er noe realitystjernen utelukker, da hun deretter sier at hun kanskje kommer til å få laget noen embryoer (betegnelse på et foster i tidlig stadium av svangerskapet, journ.anm.). Det er derimot én hake.

- Jeg vil måtte låne noe sperm, eller få noe av deg. Men det finner vi ut senere, fordi det er en helt annen episode, sier Khloé lattermildt.

Gjenforent for datteren

Selv om det i lengre tid var en anspent stemning mellom ekskjærestene, virker de nå å være på et bedre sted. De har blant annet tilbrakt mye tid sammen i det siste, da 29-åringen har bodd litt i huset til Khloé for å kunne se datteren i denne krisetiden.

Nylig feiret de også Trues toårsdag, der de til tross for unntakstilstand og coronakrise fikk satt i stand en liten feiring for tre.

Det er derimot ikke gitt at alt går knirkefritt for seg. På Twitter ga 35-åringen blant annet uttrykk for at det til tider kan oppstå pinlige situasjoner, for eksempel da de to eksene så sesongpremieren av familiens realityprogram sammen for noen uker siden.

- Jeg elsker at Tristan ser premieren sammen med meg, og han ser nå hva folk sier når han ikke er til stede, KLEINT!!, skrev hun på Twitter.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

I den nye sesongen får man også vite at Khloé ennå ikke er komfortabel med å være sammen med ekskjæresten rundt familien, og hun har uttalt i programmet at hun etterlyser mer avstand, da de tross alt ikke er kjærester.

Har tilgitt

Som nevnt endte forholdet mellom Khloé og Tristan i fjor vår etter en rekke affærer. Dagen før fødselen av datteren fikk 35-åringen vite at kjæresten hadde hatt flere sidesprang, og senest samme uke som deres datters ankomst ble han observert kyssende med en annen kvinne på et utested i New York.

Den siste dråpen i begeret var da han i februar i fjor ble avslørt dele et kyss med Jordyn Woods (22), bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (22).

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Ettbarnsmoren har flere ganger vært åpen om forholdet og følelsene hun har for Tristan etter affæren, og det har ikke alltid sett lyst ut. Hun har likevel klart å tilgi både ekskjæresten og Jordyn.

I desember i fjor skrev hun på Twitter at hun ikke hadde noen vonde følelser lenger, rett og slett fordi hun ikke klarte å gå rundt med hat.

- Personlig vil jeg ikke gå rundt med et hjerte fylt av hat. Jeg vil ha fred i livet mitt. Å holde fast ved hat vil bare skade meg til slutt, skrev hun.

Hun bekreftet også i mars at hun hadde tilgitt både Tristan og Jordyn, etter at en fan mente at hun var hykler som hadde tilgitt ekskjæresten, men ikke Jordyn.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Solgte huset. Tapte over 12 millioner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer