- Jeg vil lære datteren min gode matvaner

Janne Formoe skjerpet matvanene etter «4-stjerners middag».

TOPPSUITE: Janne Formoe fikk låne en toppsuite i hotellet til sin gode venn Jarl Haugedal i New Jersey til innspillingen av TvNorge-programmet «Firestjerners middag». Foto: Privat/ Jarl Haugedal
TOPPSUITE: Janne Formoe fikk låne en toppsuite i hotellet til sin gode venn Jarl Haugedal i New Jersey til innspillingen av TvNorge-programmet «Firestjerners middag». Foto: Privat/ Jarl Haugedal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Janne Formoe fortelle om New York-turen nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Denne uken er det klart for en runde med TVNorge-programmet «4-stjerners middag» utenom det vanlige når Marianne Aulie, Vebjørn Sand, Ingar Helge Gimle og Janne Formoe inviterer til middag i verdensmetropolen New York.

Janne Formoe (36) bor til daglig i Oslo med datteren Felicia (6), men fikk låne en luksusleilighet i anledning New York-middagen.

 - Jeg har en veldig god venn som driver et hotell med studioleiligheter i New Jersey, så der er jeg ofte. Jeg fikk en toppsuite, og der er det kjøkken og alt, så det gikk veldig fint, sier Formoe til Seoghør.no.

Jannes gode venn er mannen bak det kommende amerikanske TV-showet «Next American Gay», Jarl Haugedal. Han blir også å se i neste ukes «Firestjerners middag», og har tidligere i år vært å se i TV 2 programmet «Langt hjemmefra». 

For den tidligere «Hotel Cæsar»-skuespilleren ble opplevelsen i New York helt utenom det vanlige.

- Det var helt fantastisk. Det var en opplevelse fra vi kom til vi dro. Jeg var på middag hos Vebjørn Sand, Marianne Aulie og Ingar Helge Gimle. Alle tre opplevelsene var forskjellige, og veldig morsome og fine. Det var opplevelser som jeg kommer til å ta med meg hele livet fordi det var så magisk, sier Janne, som forteller at hun er sånn passe god på kjøkkenet.

Og med et liv i rampelyset, er det viktig for den blonde sørlandsjenta å ha et godt kosthold.

- Jeg er jo litt opptatt av å leve sunt. Jeg synes det er viktig. Jeg har en datter som jeg gjerne vil lære gode vaner. Men jeg er ikke fanatisk, og jeg elsker sjokolade nesten litt for mye. Jeg prøver å holde meg til lørdag, men det er ikke så lett.

I «4-stjerners middag» sparer ikke kjendisene på noe, og disker opp tre treretters middager med tilhørende drikke i fire dager på rad. Og for Janne som en opptatt av et sunt kosthold, ble det oppstamming på matvanene da hun kom hjem fra New York.

- Nei, da må man hjem og drikke vann i noen uker og spise salat og proteiner og kylling og sånn. Men man kan jo begrense porsjonene og hvor mye man drikker selv om man er på «4-stjerners middag», selv om det er vanskelig fordi det er så godt. Og så kan det jo hende at ikke all maten er like god. Noe er rett og slett vondt og da stopper man av seg selv, sier Janne Formoe til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bryr meg veldig om hvordan jeg ser ut 

Se Janne Formoe fortelle om New York-turen her:


[obj:media:10724]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer