- Jeg vil lære barna å røyke marihuana

Snoop Dogg med sjokkuttalelser.

VISER SØNNEN: Hva slags stoff som røykes gjennom denne bongpipen er uvisst, men Snoop virker å lære sønnen Corde noen triks. Foto: All Over Press
VISER SØNNEN: Hva slags stoff som røykes gjennom denne bongpipen er uvisst, men Snoop virker å lære sønnen Corde noen triks. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rapperen Snoop Dogg (41), som nå går under navnet Snoop Lion, ønsker å lære barna sine å røyke marihuana på en sikker måte, dersom de noen gang skulle ønske å bruke det narkotiske stoffet.

Snoop, som har sønnene Corde og Cordell og datteren Cori, vil gjerne demonstrere hvordan det skal gjøres for barna sine.

- Ikke at jeg noen gang vil dytte marihuana på barna mine, men dersom de selv ønsker det, ville jeg elske å vise dem hvordan. Den riktige måten, sånn at det ikke skjer noe dritt, eller at de tar overdose, sier han i et intervju med GQ.


Og det ser ut til at i hvert fall eldstesønnen Corde (18) er interessert i å utforske stoffet. Han har lagt ut flere bilder av at han røyker et stoff på sin egen Instagram-side.

- Skulle likt å bo i Amsterdam en gang, skrev han til det ene bildet.

Sist Snoop var i Norge, ble han stoppet på Kjevik flyplass med narkotika.

- Tollvesenet har stanset en artist på Kjevik og han hadde med seg noen gram med marihuana. Han er bøtelagt for det og har vedtatt forelegget på 12.000 kroner, sa politijurist Per Ørnulf Thorbjørnsen til NRK den gangen.

Rapperen viste fram barna i realityserien «Snoop Dogg's Father Hood», som gikk på TV fra 2007 til 2009.

LES OGSÅ: Snoop narko-tatt i Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer