Kim Cattrall:

- Jeg vil jobbe med snille mennesker

Kim Cattrall kommer med oppsiktsvekkende uttalelser etter feiden med Sarah Jessica Parker.

HEFTIG KRANGEL: Det er viden kjent at Kim Cattrall og Sarah Jessica Parker har kranglet heftig gjenom årenes løp. Nå kommer førstnevnte nok en gang med syrlige kommentarer i retning Parker. Her er de sammen i New York i 2009. Foto: NTB Scanpix
HEFTIG KRANGEL: Det er viden kjent at Kim Cattrall og Sarah Jessica Parker har kranglet heftig gjenom årenes løp. Nå kommer førstnevnte nok en gang med syrlige kommentarer i retning Parker. Her er de sammen i New York i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har det stormet kraftig rundt skuespillerne Kim Cattrall (62) og Sarah Jessica Parker (54). De to «Sex og singelliv»-kollegene har kranglet høylytt i sosiale medier - og kastet beskyldninger mot hverandre.

Det hele startet da Cattrall gjestet det kjente TV-programmet «Life Stories» med Piers Morgan i 2017. Da ble 62-åringen spurt om forholdet til Sarah Jessica Parker - og hun la ikke skjul på at det var alt annet enn rosenrødt.

- Vi har aldri vært venner. Vi har vært kolleger, og det er på en måte en sunn ting, det at man er klar for hvor grensen går mellom ditt profesjonelle liv og dine personlige forhold, sa hun blant annet i intervjuet.

Hun fortalte også at hun heller aldri hadde vært venner med noen av de andre skuespillerne fra den berømte serien - og særlig var forholdet til Parker kjølig.

I et nytt intervju med Daily Mail forteller Cattrall nå at det er helt uaktuelt at hun er med på å lage en tredje film om jentene i verdensmetropolen i New York - noe hun også har slått fast tidligere.

- Det skjer aldri. Det er et nei fra meg, sier 62-åringen til den britiske avisen uten å blunke.

STJERNELAG: De fire jentene gjorde stor suksess med «Sex og singeliv» på 1990- og 2000-tallet. Foto: NTB Scanpix
STJERNELAG: De fire jentene gjorde stor suksess med «Sex og singeliv» på 1990- og 2000-tallet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg jobber med snille mennesker

I intervjuet kommer Cattrall også med et stikk til den tidligere «Sex og singeliv»-kollegaen Sarah Jessica Parker - som hun som allerede nevnt har hatt en lang, offentlig feide med de siste årene.

- Man lærer mye i livet, og det jeg har lært er at jeg skal jobbe med snille mennesker og prøve å ha det gøy, sier Cattrall videre på spørsmål om en eventuell tredje film om de fire jentene fra New York.

Noen har nå tolket uttalelsen som en antydning om at Kim Cattrall mener at Parker ikke er et godt menneske.

Tidligere har Cattrall gått enda lenger i å omtale Parker med negativt fortegn. I det nevnte intervjuet med Piers Morgan høsten 2017, gikk hun hardt ut mot den gamle kollegaen.

- Sarah kunne vært snillere. Jeg vet ikke hva problemet hennes er, sa Cattrall den gang.

I april 2018 gikk imidlertid Parker ut og forklarte sin side av saken.

UVENNER?: Det har vært mange rykter om at Parker og Cattrall aldri har vært venner. Her er de fra 2008. Foto: NTB Scanpix
UVENNER?: Det har vært mange rykter om at Parker og Cattrall aldri har vært venner. Her er de fra 2008. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det var aldri noen «catfight». Jeg har aldri sagt noe stygt eller ikke støttet kollegaene mine, så det vil jeg ikke ha på min kappe, sa hun, og fortsatte:

- Jeg har alltid satt pris på arbeidet til Kim. Hvis hun ikke ønsker å gjøre en tredje film så er det ikke stort jeg kan gjøre. Det må vi bare respektere.

Mistet broren

Den heftige krangelen mellom de to stjerneskuespillerne startet da ryktene om en tredje« Sex og singelliv»-film begynte å svirre høsten 2017. Den gang skal nemlig Parker ha lagt skylden på Cattrall for at det ikke ble noe av en tredje film av tv-suksessen.

Ifølge Parker skal Cattrall helt fra starten av ha vært interessert i en ny «Sex og Singelliv»-film, men på grunn av 62-åringens høye krav og diva-oppførsel, ble planene avlyst.

I ettertid avviste Cattrall påstandene glatt, og kom med sylskarpe replikker tilbake mot sin skuespillerkollega.

Det kjølige forholdet mellom Cattrall og Parker ble nok en gang bevist da førstnevntes bror gikk bort i februar 2018 - etter å ha vært forsvunnet i flere døgn.

Vis mer

- Du er ikke min venn

Den gang kom Cattrall med en etterlysning av sin egen bror på Instagram, som kort tid senere tragisk nok ble funnet død. Sarah Jessica Parker benyttet anledningen til å kondolere sin tidligere kollega - men Cattrall takket pent nei til Parkers utstrakte hånd.

Hun svarte med å lage et eget Instagram-innlegg som et svar på Parkers henvendelse etter dødsfallet.

«Jeg trenger ikke din kjærlighet og støtte i denne tragiske tiden, Sarah Jessica Parker», stod det i innlegget.

Under bildet skrev 62-åringen også at hun verken ønsket kondolanser eller støtte fra Parker.

«Moren min spurte meg i dag om «når vil Sarah Jessica Parker, den hykleren, la deg få være i fred?». At du om igjen og om igjen tar kontakt er en smertefull påminnelse om hvor grusom du virkelig var da og nå».

Videre skrev hun:

«La meg gjøre dette veldig klart, hvis jeg ikke allerede har gjort det. Du er ikke min familie. Du er ikke min venn. Så jeg skriver for å fortelle deg en siste gang at du må slutte å utnytte vår tragedie for å få tilbake ditt «snill pike»-stempel».

LES OGSÅ: Avslører sjokkerende antall sexpartnere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer