HOLDER SAMMEN: Angelina Jolie hevder hun ikke ønsker å være foruten Brad Pitt. Foto: All Over Press
HOLDER SAMMEN: Angelina Jolie hevder hun ikke ønsker å være foruten Brad Pitt. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg vil ikke være uten ham

Angelina snakker ut etter bruddryktene...

SEHER.NO: Superparet Angelina Jolie (34) og Brad Pitt (45) er et av verdens mest omtalte par, og ryktene vil aldri ta slutt rundt det velkjente forholdet.

Gang på gang hevdes det at det har blitt slutt mellom skuespillerne, og nylig ble det hevdet at forholdet garantert kom til å være over innen ett år.

- De krangler hele tiden om barna. Hvor lekene skal legges, om noensier noe galt til barnepasseren, om å rydde opp. Som katt og hund, kommer det fram i en ny bok rundt paret, "Brangelina: The Untold Story of Brad Pitt and Angelina Jolie".

Nå snakker endelig Angelina selv ut rundt ryktene om brudd. I et nytt intervju med OK! Magazine, har hun følgende å si om ektemannen:

- Han er en fantastisk person og en veldig god skuespiller. Han har føttene godt plantet på jorda, og er rar og morsom. Folk vet egentlig veldig lite om ham, spesielt når det kommer til hans moraler, hvordan han er når han er sammen med folk, og hva han bryr seg om.

Jolie slår tilbake mot alle ryktene om at forholdet kommer til å ta slutt, og hevder hun ikke ønsker å være alene.

- Jeg har møtt den rette personen i livet, og jeg liker ikke å være uten ham.

Paret har ungene Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne og Knox. Med så mange barn i huset, kan det være vanskelig å skaffe seg kvalitetstid for seg selv, men det går ifølge Angelina helt greit.

- Vi bare tar oss tiden, og jobber med det. Jeg er kun en mamma og det er sånn jeg kommer til å være resten av livet mitt.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - De krangler som katt og hund