- Jeg vil ikke være med

Kevin Costner nekter å gjenoppta "Danser med ulver"-rolle. Se flere dårlige oppfølgere her!

OPPFØLGER: Ifølge rykter planlegges det nå en oppfølger til Kevin Costners megasuksess "Danser med ulver" fra 1990.
OPPFØLGER: Ifølge rykter planlegges det nå en oppfølger til Kevin Costners megasuksess "Danser med ulver" fra 1990. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmstjernen Kevin Costner (53) ble en av Hollywoods største og best betalte skuespillere med filmen "Danser med ulver" fra 1990.

Skuespilleren var både produsent, regissør og hovedrolleinnehaver i suksessfilmen, som endte opp med hele 7 Oscar-priser, blant annet for beste film og beste regi.  

Og nå skal det angivelig være lagt planer om å lage en oppfølger til den kritikerroste filmen, skriver Aftonbladet.

Men Costner nekter imidlertid å ha noe med den nye filmen å gjøre.

- Jeg har ingen planer om å være med. Jeg vil ikke værre involvert, sier Costner til Moviefone.

Dermed kan "Danser med ulver 2", dersom den blir laget, vise seg å bli nok en oppfølgerfilm uten den opprinnelige stjernen i hovedrollen.

De fleste oppfølgere som ikke får med seg stjerneskuespilleren videre, er som regel dømt til å mislykkes. Og det finnes mange flopp-oppfølgere å ta av.

Blant dem som da kan nevnes er "Grease 2" (1982), hvor både John Travolta og Olivia Newton-John nektet å være med. Og selv om Michelle Pfeiffer takket ja til en hovedrolle, ble aldri filmen noen stor suksess.

Heller ikke "Cruel Intentions 2" (2000) klarte å opprettholde standarden til eneren uten stjerneskuespillerne Sarah Michelle Gellar, Reese Witherspoon og Ryan Phillipe. Og det samme gjaldt også for den siste "American Pie"-filmen - "American Pie presents band camp" (2005), samt "Dirty Dancing: Havana Nights" (2004).

Noen oppfølgere har kanskje klart å få med seg èn av stjerneskuespillerne videre, men ble likevel ingen store suksesser på blockbuster-fronten.

En av disse er "Hannibal" fra 2001, hvor produsentene fikk med Anthony Hopkins, men ikke Jodie Foster. Stjerneskuespiller Julianne Moore tok over rollen som FBI-agent Clarice Sterling, men filmen ble likevel ikke spesielt godt mottatt.

Også "Speed 2 Cruise Control" fikk med Sandra Bullock, men ikke Keanu Reeves. Og selv om Jason Patrick også er en barsking, klarte heller ikke denne filmen å følge opp eneren.

Se flere eksempler på dårlige oppfølgere lenger ned

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: - Planlegger ny film

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer