<strong>REAGERTE PÅ FAVORISERING:</strong> Ann-Helen Granvik Møller hevder hun sa fra til «Jakten på kjærligheten»-bonden Roar Husetuft at hun følte han favoriserte noen av de kvinnelige frierne. Foto: TV 2
REAGERTE PÅ FAVORISERING: Ann-Helen Granvik Møller hevder hun sa fra til «Jakten på kjærligheten»-bonden Roar Husetuft at hun følte han favoriserte noen av de kvinnelige frierne. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg vil ikke være med på dette igjen

Vrakingen i «Jakten på kjærligheten» kom ikke som noen overraskelse på Ann-Helen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Konkurransen i «Jakten på kjærligheten» tettet seg til mandag da bonden Roar Husetuft valgte hvilke fire friere han ville be med seg hjem til sin gård.

Det gikk utover Ann-Helen Garvik Møller (23), som måtte reise hjem etter å ha blitt vraket foran TV-kameraene.

Til Seher.no sier Hammerfest-jenta at hun ikke var overrasket over vrakingen, noe hun påpekte overfor Husetuft.

- Det kom ikke som noen overraskelse. Jeg følte det nok fra ganske tidlig av at han favoriserte noen av jentene, men jeg vil ikke nevne noen navn.

- Jeg sa til ham at jeg ikke ville gjøre dette til et spill, hvor det var om å gjøre å «vinne». Jeg vil være meg selv.

Ann-Helen hevder hun imidlertid ikke hadde planlagt å forlate rommet uten å si farvel til Roar, da det ble klart at hun måtte reise hjem.

- Det skjedde i forfjamselsen. Det var ikke meningen å være frekk. Men han gjorde jo heller ikke noe for å si adjø. Vi snakket imidlertid kort sammen på tekstmelding dagen etter.

I dag vil Ann-Helen ikke svare på om hun er singel eller ikke.

Hun avslører imidlertid at hun neppe kommer til å bli med på noe nytt sjekkeprogram i fremtiden.

- Jeg vil ikke være med på dette igjen. Jeg angrer ikke på at jeg ble med i «Jakten på kjærligheten», men jeg tror nok at dette er noe jeg bare kommer til å gjøre en gang, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette var i hvert fall spesielt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer