<strong>SNIKER SEG RUNDT:</strong> Adele tar på seg pysjamas når hun skal snike seg rundt i London.  Foto: Stella Pictures
SNIKER SEG RUNDT: Adele tar på seg pysjamas når hun skal snike seg rundt i London. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg vil ikke være kjendis

Kledd i pysjamas går superstjernen Adele ubemerket rundt i London.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Med åtte Grammy-priser og flere millioner solgte plater har Adele blitt en av verdens største artister på noen få år. Men 24-åringen selv har ingen interesse av å være kjendis.

 - Jeg adopterte et barn fra Etiopia … nei, det er ikke sant. Herregud det har vært så mye rykter om meg, sier Adele i et intervju med NBCs Matt Lauer.

- Jeg vil ikke være en kjendis. Jeg vil ikke være oppe i ansiktet til folk, sier superkjendisen.

Tidligere har hun truet med å slutte med musikk. Men selv om Adele er på magasinforsider verden over, og er plastret på store plakater verden over, har hun likevel klart å gå umerket rundt i London.

- Her om dagen gikk jeg gjennom Trafalgar Square på en søndag ettermiddag – en turistfelle. Jeg var litt engstelig, jeg gikk i pysjamas også fordi jeg hadde jobbet dagen før, men ingen kjente meg igjen. Noen folk så på meg, men tenkte vel «hvorfor går hun i pysjamas på Trafalgar Square, sier Adele. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fornærmet Adele viste fingeren

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer