MØRK OG MYSTISK: Med låten ''Primadonna'' er Lene Alexandra Øien klar for sin andre deltagelse i Melodi Grand Prix. Foto: NRK
MØRK OG MYSTISK: Med låten ''Primadonna'' er Lene Alexandra Øien klar for sin andre deltagelse i Melodi Grand Prix. Foto: NRKVis mer

- Jeg vil ikke være et kjøttstykke lenger

Lene Alexandra orket ikke å hoppe og sprette med puppene lenger...

SEHER.NO:  Fredag er det klart for første delfinale i Melodi Grand Prix 2010, som finner sted i Ørland, og en av artistene som skal konkurrere om finaleplass er Lene Alexandra Øien (28).

28-åringen ble først kjent da hun deltok i "Robinsonekspedisjonen" i 2004, og deltok også i Melodi Grand Prix samme år.

Til bladet Kamille sier hun at kursen mot der hun er nå har vært der hele tiden.

- Jeg har bare gått en helvetes lang omvei, ha ha ha, sprudler hun i intervjuet med damebladet.

- Jeg elsker å overraske, det er en av tingene som driver meg, det å snu om når folk har oppfatninger om meg. Når de tror de har satt meg i bås, er jeg allerede på vei videre, sier hun.

I delfinalen på fredag skal artisten fremføre låten "Primadonna", som hun skrev etter å ha blitt kalt nettopp det av eksmanageren Christer Falck.

Først ble hun støtt av beskrivelsen, men etter å ha googlet utrykket valgte hun å heller ta det som et kompliment.

Lene Alexandra har gått fra silikonbabe til danseyndling til seriøs plateartist, men sommeren 2008 skapte hun overskifter i monn. ''Tok farvel med silikonen'', ''Lenes manager fikk silikonsjokk'', var noen av overskriftene.

Samtidig gikk manageren hennes ut å sa at den ventende lanseringen i England trolig måtte avlyses.

- Jeg hadde ikke behov for å være et kjøttstykke lenger, sier hun enkelt.

- Dessuten likte jeg ikke retningen musikkarrieren tok, og hadde begynt å få høyere tanker om meg selv. Jeg synes det bodde mer i meg enn bare å hoppe rundt og sprette med puppene og synge playback.

Til Seher.no torsdag snakket Lene Alexandra om hvordan hun oppfører seg før hun skal på scenen.

- Hver gang jeg ser en scene må jeg på do, og så blir jeg veldig tørst. Jeg må ha mer pudder, mer lipgloss. Jeg tror liksom at det går bedre da, men det gjør jo ikke det. Det er bare sånne tulleting. Etter at jeg har blitt kjent med flere artister, har jeg begynt å føle meg mer normal. Jeg trodde jeg var litt gal i hodet i en periode, men det blir sikkert bare verre og verre. Så dette er vel bare begynnelsen, fleiper Lene Alexandra til Seher.no.

Og nå gjenstår det å se om Lene får suksess i årets delfinale. Flere norske spillselskaper er ikke nådig mot Lene Alexandra Øien etter at NRK onsdag la ut de sju deltakerlåtene i årets første MGP-delfinale på sine nettsider.

Med fem i odds er havner Lene Alexandras låt "Primadonna" nest nederst på lista over firmaet Bet 24s favoritter til å gå videre til MGP-finalen i Oslo Spektrum.

Melodi Grand Prix: Delfinale fra Ørland ser du på NRK fredag klokken 19.40. Alt om den kan du lese på Seher.no.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ:  Jeg vil jo at det skal være bråk