GÅR SINE EGNE VEIER: Kelly Osbourne er ingen slavisk moteløve. Foto: SipaUSA
GÅR SINE EGNE VEIER: Kelly Osbourne er ingen slavisk moteløve. Foto: SipaUSAVis mer

- Jeg vil ikke være den peneste jenta i rommet

Kelly Osbourne har et avslappet forhold til sitt eget utseende.

SEOGHØR.NO: I fem år var Kelly Osbourne (30) programleder i «Fashion Police» hvor hun slaktet og hyllet andre Hollywood-stjerners klesstil sammen med blant annet den avdøde komikeren Joan Rivers.

Nå avslører realitystjernen at hun aldri følger siste skrik innen mote selv.

- Min smak er veldig annerledes enn de fleste andres. Jeg vil ikke følge trendene - noensinne, forteller hun til New York Post.

Saken fortsetter under bildet.

TV-STJERNER: Fra 2002 til 2005 var Kelly en av hovedpersonene i realityserien The Osbournes sammen med moren Sharon, faren Ozzy og broren Jack.  Foto: Ap
TV-STJERNER: Fra 2002 til 2005 var Kelly en av hovedpersonene i realityserien The Osbournes sammen med moren Sharon, faren Ozzy og broren Jack. Foto: Ap Vis mer

Datteren til rockestjernen Ozzy Osbourne (66), er kjent for sitt lilla hår og liker å skille seg ut ved å være annerledes enn alle andre.

- Jeg vil ikke være den peneste jenta i rommet, Og jeg vil ikke være den morsomste eller den smarteste jenta. Jeg vil bare være meg selv og drive med det som gjør meg så glad og kreativ som jeg overhodet kan være uansett hvilket prosjekt det handler om, utdyper hun.

Osbourne, som i juni ble tante for andre gang, forlot Fashion Police i februar, men jobber nå med et nytt TV-konsept om mote sammen med den Oscar-vinnende produsenten Harvey Weinstein (63), skriver nettstedet.

LES OGSÅ: Kelly Osbourne måtte til sykehus etter å ha sett «Ungkarskvinnen»