Amanda Seyfried:

- Jeg vil ikke stå hvit brud

Den gravide skuespilleren er i full gang med bryllupsplanlegging, men vil ikke ha en tradisjonell kjole.

BRYLLUP OG BABY: Amanda Seyfried og forloveden Thomas Sadoski går en spennende tid i møte. Foto: NTB Scanpix.
BRYLLUP OG BABY: Amanda Seyfried og forloveden Thomas Sadoski går en spennende tid i møte. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Det har gått fort i svingene for Hollywood-stjernen Amanda Seyfried (31) det siste året.

I mars i fjor kom først nyheten om at hun hadde falt for skuespiller-kollegaen Thomas Sadoski (40) - kort tid etter at det ble slutt mellom henne og eks-kjæresten Justin Long (38).

Seks måneder senere avslørte paret at de hadde forlovet seg, og i slutten av november kom også den hyggelige nyheten om at duoen venter barn sammen.

Nå er Seyfried i full gang med bryllupsplanlegging, og en ting er fast bestemt: Hun kommer ikke til å gi sitt ja i en tradisjonell hvit brudekjole.

- Jeg vil ikke være midtpunktet, avslører hun til Vogue Australia, ifølge Us Weekly.

- Jeg blir kledd opp og går på premierer hele tiden. Under fjorårets Met galla gikk jeg i en brudekjole designet av Riccardo Tisci, og jeg har spilt brud på film en million ganger, forklarer hun videre.

Saken fortsetter under bildet.

SLIK FÅR VI IKKE SE HENNE: Her er Amanda som hvit brud i den romantiske komedien «Mamma Mia!» fra 2008. Foto: NTB Scanpix.
SLIK FÅR VI IKKE SE HENNE: Her er Amanda som hvit brud i den romantiske komedien «Mamma Mia!» fra 2008. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

«Mamma Mia!», «The Big Wedding» og «Les Misérables» er bare noen av filmene Amanda sikter til.

- Jeg vil ikke ha en hvit kjole! Jeg har giftet meg så utrolig mange ganger i livet mitt allerede - på film! Skjønner du hva jeg mener? Sannheten er at det handler mer om forpliktelsen enn om seremonien.

Men dette betyr ikke at «Ted 2»-stjernen ikke gleder seg til å gå ned kirkegulvet.

- Jeg er så klart. Jeg har aldri tidligere vært så spent på noe i hele mitt liv, stråler hun til bladet.

Saken fortsetter under bildet.

HVIT BRUD: I komedien «The Big Wedding» fra 2013 giftet Amanda seg nok en gang. Foto: Scanpix.
HVIT BRUD: I komedien «The Big Wedding» fra 2013 giftet Amanda seg nok en gang. Foto: Scanpix. Vis mer

Har drømt om barn lenge

Amanda Seyfried og forloveden møttes for første gang våren 2015, da de spilte mot hverandre i Broadway-stykket «The Way We Get By». Dramaet handler om et beruset par som har et one-night stand i et bryllup.

Da de i fjor vår ble gjenforent på settet til filmen «The Last Word» utviklet vennskapet seg til noe mer.

Mens den vakre blondinen brøt med Justin Long etter to år som kjærester høsten 2015, skilte Sadoski seg fra kona Kimberly Hope, som han hadde vært gift med siden 2007, nesten samtidig.

EKSEN: Under fjorårets Met galla var Amanda iført en brudekjole designet av Riccardo Tisci. Her med eks-kjæresten Justin Long. Foto: Scanpix.
EKSEN: Under fjorårets Met galla var Amanda iført en brudekjole designet av Riccardo Tisci. Her med eks-kjæresten Justin Long. Foto: Scanpix. Vis mer

Senere i år blir duoen altså foreldre for første gang, og Amanda har aldri lagt skjul på at hun ønsker seg barn.

- Det føles om om eggene mine er i ferd med å dø ut. Jeg må komme i gang. Jeg ønsker meg et barn. Skikkelig mye. Jeg ønsker å bli mor. Skikkelig høyt. Det er sånn jeg føler det, og har følt det de siste to årene. Jeg er ikke klar for å bli mor, men det er ingen. Det forandrer alt, så hvordan kan noen være klar for det? sa hun til Marie Claire sommeren 2015, da hun fremdeles var sammen med Long, ifølge E!News.

LES OGSÅ: Amanda Seyfried viste frem babymagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer