- Jeg vil ikke snakke om bruddet

Kjærligheten tok slutt mellom Robinson-Britt Carin og Farmen-Eirik.

IKKE LENGER KJÆRESTER: Tidligere «Farmen»-deltaker Eirik Fønstelien og tidligere «Robinson»-deltaker Britt Carin Jonassen har gått hver sin vei etter over et halvt år som kjærester. Foto: Anders Myhren/Seher.no
IKKE LENGER KJÆRESTER: Tidligere «Farmen»-deltaker Eirik Fønstelien og tidligere «Robinson»-deltaker Britt Carin Jonassen har gått hver sin vei etter over et halvt år som kjærester. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  De tidligere realitydeltakerne Britt Carin Jonassen og Eirik Fønstelien ankom tidligere i år Gullruten-showet i Bergen som kjærester, etter at de hadde funnet tonen i sin felles hjemby Grimstad.

Men etter over et halvt år som par, bekrefter Britt Carin - som deltok i «Robinson-ekspedisjonen» i 2008 - til Seher.no at forholdet er over.

Tidligere denne uken byttet hun sivilstatusen sin til «singel» på sin Facebookside.

- Jeg vil ikke snakke om bruddet i detaljer, men når man fører seg opp som singel på Facebook, får folk tenke selv, sier Britt Carin Jonassen til Seher.no.

Britt Carin vil ikke si noe om hva som er den direkte årsaken til at de to ikke lenger er et par, men understreker at hun fortsatt har en god tone med ekskjæresten.

- Vi er fortsatt veldig gode venner, sier hun til Seher.no.

Det har foreløpig ikke lykkes Seher.no å komme i kontakt med Eirik Fønstelien, som var med i «Farmen», for en kommentar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Stjernepar på hemmelig date