ALENE IGJEN: Forholdet med 26 år gamle Hannah Kamelmacher fungerte heller ikke for Ronnie Wood. Foto: Stella Pictures
ALENE IGJEN: Forholdet med 26 år gamle Hannah Kamelmacher fungerte heller ikke for Ronnie Wood. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg vil ikke se ham mer

Etter én uke fikk den 36 år yngre kjæresten nok...

SEHER.NO: I starten av desember ble det kjent at det 18 måneder lange forholdet mellom "Rolling Stones"-gitaristen Ronnie Wood (62) og hans 41 år yngre kjæreste, Ekaterina Ivanova (21) var over.

Men allerede i forrige uke ble 62-åringen sammen med nok en russisk jente, nemlig 26 år gamle Hannah Kamelmacher.

Paret skal ha møttes for første gang på mandag, og Hannah skal ha tilbragt natten i rockerens hjem natt til lørdag. Men etter kun én ukes flørting, er forholdet nå over, forteller Hannah til The Sun.

- Jeg kommer ikke til å møte ham mer, sier hun til den britiske tabloidavisen.

Hannah - som ifølge The Sun skal være en venn av rockerens svigersønn - sier til avisen at dette er første gangen hun har falt for en eldre mann.

- Jeg har aldri datet noen som har vært mye eldre enn meg eller noen kjendiser før. Vi så på film, spiste ute og spilte biljard, forklarer hun.

26-åringen skal ha gjort det slutt med rockeren over telefonen, etter det hun beskriver som noen "utfordrende dager".

- Vi så hverandre sist gang på søndag, men de siste par dagene har vært veldig utfordrende, og jeg vil ikke se ham mer, sier Hannah til avisen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg trodde han skulle drepe meg