BRYLLUP?: Johnny Depp og Vanessa Paradis planlegger ifølge venner å holde bryllup i sitt hjem i Frankrike i april.  Foto: All Over Press
BRYLLUP?: Johnny Depp og Vanessa Paradis planlegger ifølge venner å holde bryllup i sitt hjem i Frankrike i april. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg vil ikke ødelegge navnet hennes

Men nå gifter Johnny Depp og Vanessa Paradis seg likevel...

SEHER.NO: Det har i flere måneder versert rykter om at Hollywood-kjekkas Johnny Depp (45) og hans franske artistkjæreste Vanessa Paradis (35) planlegger bryllup.

Og ryktene formelig eksploderte da Depp ble observert på smykkeshopping i California før jul.  

Ifølge kilder er det imidlertid ikke bare rykter lenger. Paret skal nemlig ha planlagt å gifte seg i april i år.


Filmstjernen og den franske skjønnheten, som har to barn sammen, skal angivelig gi hverandre sitt ja i en meget privat seremoni holdt i deres eksklusive villa i Frankrike, melder CBS.

- De er et veldig privat par, så det er ikke noen overraskelse at de vil feire det hjemme, sier en kilde.

Depp har tidligere uttalt at det er bare én grunn til at han ikke har villet gifte seg med kjæresten enda, nemlig hennes perfekte navn.

- Det ville være så synd å "ødelegge" hennes etternavn. Det er jo så perfekt - Vanessa Paradis. Så vakkert. Det er så kjipt å la henne stå med Paradis-Depp. Det er som en flat note! Men hvis hun noen gang sier "hei du, vi gifter oss", så ville jeg gjort det på sekundet, har filmstjernen tidligere uttalt.

Paradis har på sin side tidligere gjort det svært klart at hun egentlig ikke er spesielt en stor fan av ekteskap.

- Jeg elsker romantikken rundt det hele, men så...når man har det så perfekt..Jeg mener, jeg er mer gift enn noen kan være - vi har to barn. Kanskje en dag, men det er noe jeg faktisk kan klare meg uten, har Paradis sagt.

Nå ser det imidlertid ut til at hun har ombestemt seg og sagt ja til ekteskap med Depp likevel...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hun kapret Johnny Depp!