<strong>SATSER PÅ MODELLKARRIERE:</strong> «Paradise Hotel»-deltaker Silje Winther vil ikke ha barn, så lenge hun jobber som glamourmodell, fordi hun frykter at en graviditet skal ødelegge magen hennes. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
SATSER PÅ MODELLKARRIERE: «Paradise Hotel»-deltaker Silje Winther vil ikke ha barn, så lenge hun jobber som glamourmodell, fordi hun frykter at en graviditet skal ødelegge magen hennes. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

- Jeg vil ikke ødelegge magen med en baby

«Paradise Hotel»-Silje vil ikke bli mamma før hun slutter å kaste klærne.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Glamourmodellen Silje Winther (24) fikk de mannlige «Paradise Hotel»-deltakerne til å gjøre store øyne da hun i gårsdagens episode uten forvarsel dukket opp under jentenes bikini-konkurranse.

Stokke-jenta- som poserte lettkledd første gang for tre år siden - sier til Seher.no at hun satser hardt på en karriere både som modell og innen TV.

- Jeg er ikke redd for at «Paradise Hotel» skal gjøre det vanskelig å få jobber. Tvert i mot, jeg håper karrieren min kan få et oppsving på grunn av dette. Drømmen min er å følge i Triana Iglesias' fotspor og bli programleder, sier hun til Seher.no.

Silje - som blant annet har posert i bladene FHM og Vi Menn - hevder ingenting kan stoppe henne fra å oppnå drømmen om å jobbe fulltid som modell.

- Noe barn er det ikke snakk om før etter at jeg har passert 30. Jeg føler ikke at jeg er klar for å ødelegge magen min nå, og i og med at jeg ikke har kjæreste for øyeblikket, føler jeg meg ikke rede til å bli mamma.

- Det er viktig for meg hvis jeg skal få et barn, at jeg er i et stabilt forhold, at både kjærligheten og økonomien er på plass. Derfor vil jeg heller ikke bli mor før jeg har sluttet å kle av meg foran kamera.

Den nye «Paradise Hotel»-deltakeren tror ikke det er mulig å fortsette på samme måte som modell etter en fødsel.

- Strekkmerker blir man aldri kvitt. Andre får synes hva de vil, men jeg vil ikke risikere noe, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Paradise-jentene: - Vi er vel litt deilige!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer