- Jeg vil ikke kysse på TV

Men TV-bonde Anna Liisa Brantzeg Evensen kaster gjerne ut mamma om hun blir forelsket.

POPULÆRE BØNDER: Anna-Liisa Evensen leter etter kjærligheten på TV, sammen med programleder Marthe Sveberg, og de andre bøndene Odd Arild Svalan, Anders Ueland og Tor Magne Egge.  Foto: TV 2
POPULÆRE BØNDER: Anna-Liisa Evensen leter etter kjærligheten på TV, sammen med programleder Marthe Sveberg, og de andre bøndene Odd Arild Svalan, Anders Ueland og Tor Magne Egge. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hver mandag følger mange tusen nordmenn Anna-Liisa Brantzeg Evensens (27) jakt på kjærligheten i det populære TV2-programmet.

Til Her og Nå forteller 27-åringen at hun aldri har hatt kjæreste. 

- Jeg har aldri hatt kjæreste. Jeg har tilbrakt veldig mye tid i stallen istedet for på sjekking. Og så er utvalget av mannfolk ganske dårlig i hestemiljøet, sier Evensen til ukebladet. 

Dersom kjemien skulle oppstå med en av frierne, er det ikke sikkert lidenskapen vil bli vist på skjermen.

- Jeg har tenkt gjennom på forhånd at jeg ikke ønsker å kysse på TV, sier hun, men er usikker på om hun klarer å holde sitt eget løfte. 


For to år siden flyttet den søte bondejenta sammen med moren sin på gården på Løten. Finner hun den store kjærligheten må derimot moren flytte.

- Blir jeg forelsket, får mamma finne seg et annet sted å bo, sier hun.  

Se «Jakten på kjærligheten» mandager på TV2.  


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nok en frier forlater TV-bonden  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer