– Jeg vil ikke kalle det nakenfotografi

John Carews nye hobby vekker oppsikt.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2012 la John Carew (35) fotballkarrieren på hylla, etter å ha spilt profesjonelt i mange år. Siden den gang har han holdt på med TV, jobbet så smått som modell og blitt skuespiller. Blant annet har han prøvd seg i filmene «Høvdinger» og «Dead of Winter», som henholdvis har premiere i juni og oktober i år.

Men, selv om 35-åringen har gjort mye siden han la opp, er det nok hans nyeste hobby som har vekket mest oppsikt.

I desember i fjor postet John et par bilder han selv har tatt under forskjellige fotoseanser, hvor et av dem var en av en naken kvinne.

Da Se og Hør traff den tidligere fotballspilleren under årets Gullruten-utdeling, åpnet han seg om sin nye lidenskap.

– Jeg vil ikke kalle det naken-fotografi. De er ikke helt nakne, men det er nok en type fine art-fotografi. Det er en hobby; det jeg først og fremst holder på med som er jobb, er TV og film. Fotografi er det som får meg til å slappe av mellom slagene, fortalte John.


Var kjæreste med superstjerne

John møtte den britiske popstjernen Alesha Dixon (36) gjennom felles venner i London i 2008, og de to ble et par. Det er fortsatt ukjent hvor lenge forholdet varte.

Da 35-åringen besøkte «Else» i mars i fjor, åpnet han seg om romansen.

- Vi var som tenåringer. Vi sendte barnslige meldinger, og sånn. Jeg skal liksom være litt macho, da, men med hun ble jeg barnslig, uttalte John.

På spørsmål fra programleder Else Kåss Furuseth «om han ble dumpet», fortalte fotballveteranen at det handlet om forskjellige prioriteringer.

- Det var ikke hun som dumpet meg. Det var vel gjensidig forståelse. Hun var på et stadie i livet hvor hun tenkte på familie og barn. Jeg var ikke helt der, avsluttet han.

LES OGSÅ: Festet med ung supermodell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer