- Jeg vil ikke ha mann og barn

Nå satser Lene Alexandra Øien som skuespiller i «Hotel Cæsar».

IKKE TID TIL MANN OG BARN: - Friheten er min største kjærlighet, sier Lene Alexandra Øien til VG Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
IKKE TID TIL MANN OG BARN: - Friheten er min største kjærlighet, sier Lene Alexandra Øien til VG Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den tidligere modellen,  og «Skal vi danse»-vinneren Lene Alexandra Øien (29) har i flere år vært en av Norges mest omtalte kvinnelige kjendiser.

Men Øien sier til VG at hun ikke har noen hast med å roe ned på tempoet for å finne seg en kjæreste og å stifte familie.

- Min egen frihet er veldig viktig for meg, og jeg har ingen ønsker om å gifte meg og få barn. Jeg tror at Lene Alexandra alltid må være fri til å gjøre det hun vil. Friheten er min største kjærlighet, sier hun.

Isteden vil Øien snart bli å se i TV 2-serien «Hotel Cæsar», etter å ha takket ja til rollen som kjendisbloggeren «Lexie».

Dermed blir det en travel vår, siden hun tidligere har varslet at hun også satser på å utdanne seg til personlig trener.

Hun dukker også opp på TV-skjermen i forbindelse med kjendisversjonen av «71 grader nord», hvor hun er en av deltakerne.

Lene Alexandra hevder hun aldri var i tvil om at hun skulle takke ja til rollen.

- En skulle nesten tro at rollen er skrevet ut fra mitt eget liv, sier hun til VG.

«Cæsar»-produsent Tom Sterri er glad for sin nyeste skuespiller.

- Dette er en karakter som ligger forholdsvis nær Lene, og vi skjønte helt fra starten at dette vil fuingere, sier han til avisa.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer