- Jeg vil ikke ha flere barn!

Nygifte Jessica Simpson er fullstendig tilfreds med livet som det er.

LYKKELIG: Jessica Simpson trives som småbarnsmor til Ace og Maxwell. Her koser hun seg med lille Ace (seks måneder). Foto: Instagram / Jessica Simpson
LYKKELIG: Jessica Simpson trives som småbarnsmor til Ace og Maxwell. Her koser hun seg med lille Ace (seks måneder). Foto: Instagram / Jessica Simpson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For to uker siden ble Jessica Simspon (33) gift med sin kjære, den tidligere fotballstjernen Eric Johnson (34).

Hvetebrødsdagene tilbragte de på den eksklusive Four Seasons-resorten i Punta Mita, Mexico, der de slappet av i vakre omgivelser og nøt alenetiden borte fra barna Maxwell Drew (2) og Ace Knute (1).

Etter hjemkomsten for en uke siden virker imidlertid sangeren og designeren mer tilfreds og forelsket enn noensinne, ifølge Contact Music.

De siste dagene har nemlig den slanke tobarnsmoren delt en rekke søte bilder på Instagram der hun skryter av den lille familien sin.

På ett av bildene poserer hun smilende og usminket med sønnen til en vennepar på fanget, fulgt av den tydelige beskjeden «Jeg elsker deg, Jack, men jeg vil ikke ha en til!!» i bildeteksten.

Og at Jessica er fullstendig fornøyd med familielivet slik som det er, kommer tydelig frem på de andre bildene.

Ga et glimt av hvetebrødsdagene

Mandag delte hun tre bilder fra den luksuriøse bryllupsreisen. På ett av bildene rekker hun og Eric tunge til hverandre på den meksikanske resorten, fulgt av bildeteksten «Yummy».

Mens på et annet står det ferske ekteparet sammen i kveldssolen. «Jeg elsker denne mannen, ekteskapet vårt, og alt imellom», erklærer Jessica til bildet.

Det tredje bildet viser veltrente Jessica som poserer i en ettersittende, blomstrete kjole i parets suite, med forlovelses- og gifteringene sine på venstrehånden, sammen med den talende bildeteksten «Honeymoon» (se øverst i saken).

På tross av at sangstjernen og designeren koste seg på bryllupsreisen, var tobarnsmoren begeistret over å være hjemme igjen hos datteren Maxwell og sønnen Ace i starten av forrige uke.

«Det er ikke mulig at disse barna kunne vært noe søtere. OMG! Så glad for å være hjemme igjen og kose!!», skrev 33-åringen til dette nusselige bildet onsdag.

Søndag fulgte hun opp med et sjarmerende bilde av sønnen, som tydeligvis har arvet den søte kløften i haka fra en av, eller begge, foreldrene sine. Når man ser på Jessica Simpsons sjarmerende familie, er det ikke så vanskelig å skjønne at hun ikke føler behov for familieforøkelse!

LES OGSÅ: Fant ukjent katt i leiligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer