<strong>SJOKKERTE PÅ DIREKTEN:</strong> Skuespilleren og komikeren Margaret Cho sjokkerte under et intervju på amerikansk TV, da hun sa at hun ikke ønsket å få et mentalt tilbakestående barn. Foto: All Over Press
SJOKKERTE PÅ DIREKTEN: Skuespilleren og komikeren Margaret Cho sjokkerte under et intervju på amerikansk TV, da hun sa at hun ikke ønsket å få et mentalt tilbakestående barn. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg vil ikke ha en tilbakestående baby

Hollywood-skuespilleren Margaret Cho sjokkerte på direkten.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Den amerikanske skuespilleren og komikeren Margaret Cho - som blant annet spilte mot John Travolta i filmen «Face/Off» i 1997 - har lenge snakket om at hun ønsker å bli mamma.

I et intervju i TV-programmet «Watch What Happens Live» avslørte hun at hun som lesbisk kvinne synes det er vanskelig å finne den rette måten å få oppfylt babydrømmen på.

Men det som vakte mest oppsikt, var da hun sa at hun ofte fryktet at hun skulle få et mentalt tilbakestående barn, ved å bli gravid etter at hun har fylt 43 år.

- Jeg bekymrer meg for det som en eldre kvinne. Jeg vil helst ikke ha en tilbakestående baby.

- Du kan ikke si det, svarte den sjokkerte programlederen Andy Cohen, ifølge Fox News.

Cho ba imidlertid ikke seerne om unnskyldning.

- Man vil at et barn skal ha en best mulig sjanse i livet, la hun til.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vil amme sønnen til han er seks år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer