SJOKKERTE PÅ DIREKTEN: Skuespilleren og komikeren Margaret Cho sjokkerte under et intervju på amerikansk TV, da hun sa at hun ikke ønsket å få et mentalt tilbakestående barn. Foto: All Over Press
SJOKKERTE PÅ DIREKTEN: Skuespilleren og komikeren Margaret Cho sjokkerte under et intervju på amerikansk TV, da hun sa at hun ikke ønsket å få et mentalt tilbakestående barn. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg vil ikke ha en tilbakestående baby

Hollywood-skuespilleren Margaret Cho sjokkerte på direkten.

SEOGHØR.NO:  Den amerikanske skuespilleren og komikeren Margaret Cho - som blant annet spilte mot John Travolta i filmen «Face/Off» i 1997 - har lenge snakket om at hun ønsker å bli mamma.

I et intervju i TV-programmet «Watch What Happens Live» avslørte hun at hun som lesbisk kvinne synes det er vanskelig å finne den rette måten å få oppfylt babydrømmen på.

Men det som vakte mest oppsikt, var da hun sa at hun ofte fryktet at hun skulle få et mentalt tilbakestående barn, ved å bli gravid etter at hun har fylt 43 år.

- Jeg bekymrer meg for det som en eldre kvinne. Jeg vil helst ikke ha en tilbakestående baby.

- Du kan ikke si det, svarte den sjokkerte programlederen Andy Cohen, ifølge Fox News.

Cho ba imidlertid ikke seerne om unnskyldning.

- Man vil at et barn skal ha en best mulig sjanse i livet, la hun til.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vil amme sønnen til han er seks år