TV-STJERNE: «Svenska Hollywoodfruar» er en stor suksess både i Norge og Sverige. I fjorårets sesong var Gunilla Persson sammen med Maria Montazami, Britt Ekland og norske Siv Cotton som de fire Hollywood-fruene.
TV-STJERNE: «Svenska Hollywoodfruar» er en stor suksess både i Norge og Sverige. I fjorårets sesong var Gunilla Persson sammen med Maria Montazami, Britt Ekland og norske Siv Cotton som de fire Hollywood-fruene.Vis mer

- Jeg vil ikke ha en feit mann

Hollywood-fruen har dating-kriteriene klare, og alle kandidatene må godkjennes av Gunillas demente mor (87).

SEOGHØR.NO: Gunilla Persson (54), kjent fra «Svenska Hollywoodfruar», har vært singel i mange år, og oppdratt datteren Erika (11) som alenemor.

Nå jakter hun på kjærligheten i sitt eget daiting-program som holder på å spilles inn.

- TV3 har satset penger på denne piloten, så det kommer nok til å bli et datingshow, forteller den frittalende TV-stjernen til Extra.se.

- Jeg tror fremdeles på romantikk og evig kjærlighet til tross for alt jeg har vært gjennom. Og nå som Erika snart blir tenåring er jeg virkelig i modus for å finne Mr. Right.

ELSKER OPPMERKSOMHETEN: Persson er en av de mest populære deltagerene i realityserien, men har også fått mye hets for sine kontroversielle uttalelser og handlinger.
ELSKER OPPMERKSOMHETEN: Persson er en av de mest populære deltagerene i realityserien, men har også fått mye hets for sine kontroversielle uttalelser og handlinger. Vis mer

Tok med moren på date

Foreløpig har ikke mennene hun har truffet i programmet klart å sjarmere henne.

- Det har vært helt katastrofalt! Jeg kan ikke si for mye, men mamma var med på en date.

Gunillas mor, Iris, er 87 år gammel og dement, men ettbarnsmoren synes likevel det er viktig å få råd av moren før hun velger seg en kjæreste.

- Selv om mamma er dement kan hun komme med veldig intelligente uttalelser, og det er viktig for meg at hun godkjenner mannen, forklarer hun til Extra, og legger til:

- Man kan ikke lure barn, dyr eller demente. De har en sjette sans som er mer utviklet enn hos noen andre. Iblant er mamma veldig klarsynt.

Utseendet betyr ikke alt

Persson har også klare kriterier for hva hun ser etter hos en potensiell partner.

- Han må være høy og stilig. Jeg vil ikke ha en feit mann. Samtidig er kanskje de små tykke mennene de søteste og mest fantastiske, men det må være en fysisk tiltrekning.

- Han må også være gjennomsnill. Ingen luring som stikker kniven i ryggen på deg når du misnt venter det. Utseendet er ikke alt.

Men en helt gjennomsnittlig mann vil hun ikke ha noe med å gjøre.

- Da må jo jeg forsørge ham i tillegg til min datter og min gamle mor, og det koster allerede skjorta, sier hun til Extra.se.

ALENEMOR: Gunilla har oppdratt datteren Erika alene, og nå som hun snart blir tenåring er Persson klar for å finne en mann å dele livet med. Foto: Thomas Engstrøm
ALENEMOR: Gunilla har oppdratt datteren Erika alene, og nå som hun snart blir tenåring er Persson klar for å finne en mann å dele livet med. Foto: Thomas Engstrøm Vis mer

LES OGSÅ: Gunilla Persson kastes ut av leiligheten