NY MANN: På den store verandaen med jacuzzi kan André Fredriksson og Mona Sander nyte edle dråper og hverandre. - Han er blitt en ny mann etter "Farmen", skryter Mona. Foto: Morten Eik
NY MANN: På den store verandaen med jacuzzi kan André Fredriksson og Mona Sander nyte edle dråper og hverandre. - Han er blitt en ny mann etter "Farmen", skryter Mona. Foto: Morten EikVis mer

- Jeg vil ikke ha den gamle André tilbake!

«Farmen»-deltaker André Fredriksson kom hjem til Mona som en ny og bedre mann.

BLE KRITISERT: André Fredriksson kom langt i årets "Farmen"-sesong, men måtte tåle mye kritikk for være måten sin. Foto: Andreas Fadum
BLE KRITISERT: André Fredriksson kom langt i årets "Farmen"-sesong, men måtte tåle mye kritikk for være måten sin. Foto: Andreas Fadum Vis mer

SEOGHØR.NO: Søndag forrige uke gikk årets «Farmen»-finale av stabelen, og det ble til slutt Eilev Bjerkerud (27) fra Krødsherad som stakk av med seieren.

For André Fredriksson (50) endte «Farmen»-eventyret rett før finaleuken.

Den tøffe sunnmøringen måtte tåle mye kritikk for sin væremåte, men samboer Mona Sander (49) avslører at oppholdet på gården har forandret den tidligere sjarkfiskeren.

– Han er blitt mye roligere, og ikke så bastant i toneleiet. Jeg vil ikke ha den gamle André tilbake, fastslår Mona.

Sunnmøringen og Mona, som er fra Råde i Østfold, møttes ved en tilfeldighet i 2011. Mona trodde hun var ferdig med menn, men den staute karen gjorde inntrykk.

Saken fortsetter under bildet.


– Jeg synes det var noe spesielt med henne, og når jeg ser noe jeg liker tar jeg ansvar, forteller han.

– Jeg husker at Mona la på sprang ned gata etter det første kysset vårt. Hun var skikkelig hard to get. Jeg fikk liksom ikke lov å ta på henne om morgenen. Men jeg stelte godt med henne. Da smeltet hun, sier André.

Selv om André er blitt mer omtenksom og ydmyk nå, så har paret fremdeles sine feider.

– Det liker jeg. At han våger å utfordre meg. Jeg liker nok ikke «tusseladder», forteller Mona. 


Ga opp før finalen

SLUTTEN: André ga han opp kampen om å komme til finaleuka. Her er han under tvekampen mot Øystein. Foto: TV 2
SLUTTEN: André ga han opp kampen om å komme til finaleuka. Her er han under tvekampen mot Øystein. Foto: TV 2 Vis mer


Rett før finaleuken i årets «Farmen»-sesong, valgte André å gi opp kampen om den siste plassen i tvekamp mot Øystein Hetland (25).

- Jeg må innrømme at jeg mistet den siste piffen og energien da de kom og hentet dyrene. Det var skikkelig tøft å miste Bajas (hunden, red. anm). Han var min beste venn, fortalte André til Seoghør.no den gang.

Saken fortsetter under bildet.


- Så du ga bare opp?

- Jeg ville teste Øystein på hvor sterk han var først, og han var sterk, ingen tvil om det. Men jeg hadde rett og slett ikke lyst tilbake. Det hadde vært et helvete.

– Hvorfor det?

- Det var jo klart ganske tidlig at alle de andre ville ha meg ut, koste hva det ville. Og til slutt var jo det fire stykker som hadde en allianse igjen. Derfor hadde jeg ikke orket å være der inne, avsluttet André.

LES OGSÅ: Fridde til samboeren etter «Farmen»-exit

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.