Don Johnson:

- Jeg vil ikke ha de bildene av datteren min på netthinnen

Don Johnson vil ikke se datteren i filmens sexscener.

FIFTY SHADES: Dakota Johnsons foreldre, skuespillerne Don Johnson og Melanie Griffith, vil ikke se datteren i sexscener i «Fifty Shades»-filmene. FOTO: Shutterstock / NTB Scanpix
FIFTY SHADES: Dakota Johnsons foreldre, skuespillerne Don Johnson og Melanie Griffith, vil ikke se datteren i sexscener i «Fifty Shades»-filmene. FOTO: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Skuespiller Dakota Johnson (28) fikk sitt internasjonale gjennombrudd i rollen som Anastasia Steele, i filmatiseringen av kassasuksessen «Fifty Shades of Grey».

Faren hennes, den tidligere «Miami Vice»-stjerna Don Johnson (67), er derimot klokkerklar på at han ikke skal se noen av de to filmene som er laget, eller den tredje som kommer neste år.

- Dakota og jeg ble enige om dette tidlig. Jeg sa lykke til, men sa at det ikke var noe for meg. Hun forstod meg. Det finnes bilder en far ikke behøver å ha på netthinnen av sin datter, sier Johnson til Aftonbladet.

KASSASUKSESS: Både Jamie Dornan og Dakota Johnson har nytt godt av kinosuksessen «Fifty Shades of Grey». Foto: NTB Scanpix
KASSASUKSESS: Både Jamie Dornan og Dakota Johnson har nytt godt av kinosuksessen «Fifty Shades of Grey». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ba om råd

«Fifty Shades»-trilogien, skrevet av E.L James, handler om studenten Anastasia Steeles sadomasochistiske forhold til den dominante forretningsmannen Christian Grey. Før den første filmen basert på bøkene hadde premiere i 2015, hadde bøkene solgt tett opptil 100 millioner bøker over hele verden.

SNIKTITT: Her er de første bildene fra den tredje filmen i rekken, som kommer på kino i 2018. Vis mer

Johnson forteller at datteren ba om hans syn på saken før hun takket ja til rollen i «Fifty shades»-filmene.

- Hun er en sterk personlighet og jeg er stolt av henne. Hun har sitt spor. Moren hennes Melanie (Griffith, red.anm) har sitt og jeg har mitt. Av og til går spoene i hverandre. Vi støtter hverandre og går på hverandres premierer. Men fremfor alt respekterer vi hverandres valg og blander oss ikke i dem, sier Johnson.

Var imot rollen

I et intervju med det australske nettstedet News.com i februar fortalte Dakota Johnson at både moren og faren hennes var imot at hun tok rollen som Anastasia i «Fifty Shades of Grey»-filmene.

De to skuespillerveteranene var ifølge News.com bekymret for eventuell kritikk mot datteren i forbindelse med den kontroversielle rollen da hun, ifølge foreldrene, er et følsomt menneske.

- Men de hadde ikke noe de skulle ha sagt da jeg valgte å ta rollen. Jeg er ganske sta. Jeg tror de hadde ønsket å se filmene som har ført meg dit jeg er i dag, men fordi det er ganske upassende, har de ikke sett dem, sa Dakota Johnson til nettstedet.

RYAN-AIR: "It's like a Ryanair flight, when a Ryanair flight lands." - sier Jamie Dornan etter å ha fortalt hvordan han tuller med motstpiller Dakota Johnson for å gjøre sex-scenene mindre kleine. The Graham Norton Show vises på BBC, fredager kl. 23:00 Video: BBC Vis mer

Ifølge The Guardian besto en femtedel av den første filmen i trilogien av sexscener. Med dette slo «Fifty Shades of Grey» kjente filmer som «Siste tango i Paris» (1972) og «Eyes Wide Shut» (1999) ned i støvlene. Totalt inneholdt disse henholdsvis ni og to minutter med sexscener.

Da 2015s verste filmer ble kåret under The Golden Raspberry Awards stakk «Fifty Shades of Grey» av med flest priser. Filmen ble tildelt pris for årets verste film, i tillegg til priser både for verste mannlige skuespiller til Jamie Dornan og verste kvinnelige skuespiller til Dakota Johnson, og verste filmpar. Dette var 36. gangen denne prisen ble delt ut.

LES OGSÅ: «50 Shades»-stjernenes sexscene fikk en uventet avslutning

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer