- Jeg vil ikke ha barn nå

Sigrid Bonde Tusvik synes ikke det ser gøy ut med unger.

FANT KJÆRLIGHETEN: Sigrid Bonde Tusvik fant kjærligheten med Martin Jøndahl gjennom tv-programmet "Sigrid søker kjæreste", som ble sendt på NRK3 i høst.  Foto: NRK
FANT KJÆRLIGHETEN: Sigrid Bonde Tusvik fant kjærligheten med Martin Jøndahl gjennom tv-programmet "Sigrid søker kjæreste", som ble sendt på NRK3 i høst. Foto: NRK Vis mer
SEHER.NO:   Komistjernen Sigrid Bonde Tusvik (30) har virkelig vært i vinden denne høsten.

30-åringen hadde kjempesuksess med programmet «Sigrid søker kjæreste», som ble sendt på NRK3. Og kjærlighetsjakten endte tilslutt opp med at hun fant den nye mannen i sitt liv - Martin Jøndahl (30), som jobber som produktsjef i VG TV.

Det var i oktober at blondinen kunne avsløre identiteten til sin utkårede, og da Seher.no snakket med henne den gang, innrømmet hun at hun var "veldig forelsket".

- På en skala fra én til ti, er jeg nok på 12. Jeg er veldig, veldig forelsket. Jeg kan si at jeg er blitt den klassiske dama som ditcher alle venner og bare bruker tiden på ham. Jeg går i fellen med én gang, selv om jeg lovte meg selv å ikke gjøre det denne gangen, sa Sigrid til Seher.no i oktober.

Det har snart gått to måneder siden tv-seerne fikk følge komistjernen i hennes forvandling fra "single-Sigrid" til "ikke single-Sigrid". Men selv om 30-åringen endelig har funnet lykken, har hun ingen planer om en snarlig familieforøkelse, skriver VG Helg.

- Jeg vil ikke ha barn nå, jeg vil ha mitt eget stand up-show først. Det er viktigere for meg enn å få barn. Jeg synes ikke det ser så gøy ut, sier Bonde Tusvik til avisen.

Den opprinnelige årsaken til at komistjernen laget "Sigrid søker kjæreste" var for å gi en slags hyllest til alle single i landet. Det at hun faktisk fant seg en kjæreste, og attpåtil en fra vennegjengen, var bare en hyggelig bonus.

Og komistjernen har tidligere fortalt Seher.no at det var flere grunner til at hun falt for nettopp Martin.

- Han er veldig seg selv, og det er bra. Han styrer sitt eget liv, og det passer bra for meg. Jeg tror grunnen til at det er så mange single Oslo-jenter der ute, er at vi er så opptatt av våre egne liv, og så skal liksom gutten passe inn der. Så det passer fint at han har sitt eget liv. Vi er ikke en symbiose liksom, har 30-åringen tidligere uttalt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Fikset på overleppa hos frisøren