TREKKER TILBAKE BABYPLANENE: Popstjernen Cheryl Cole skal ha fått sjokk da eks-mannen Ashley Cole ga beskjed om at han likevel ikke ønsker barn med henne. Foto: Stella Pictures
TREKKER TILBAKE BABYPLANENE: Popstjernen Cheryl Cole skal ha fått sjokk da eks-mannen Ashley Cole ga beskjed om at han likevel ikke ønsker barn med henne. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg vil ikke ha barn med deg

Popstjernen fikk sjokkbeskjed av kjæresten.

Publisert
SEHER.NO: Ryktene om at popstjernen Cheryl Cole (28) skal ha funnet tilbake til eks-mannen, fotballstjernen Ashley Cole (30), har svirret uavbrutt siden hun i mai fikk sparken som dommer i det amerikanske TV-programmet «X Factor».

En av årsakene til at de tidligere ektefellene skal ha funnet tilbake til hverandre, er ifølge bladet Now at Cheryl er desperat etter å stifte familie, og Ashley skal ha lovet henne et stabilt og trygt forhold.

Trakk tilbake babyløftet

Men etter å ha datet i skjul lenge, skal Ashley ha gått lei av å ikke kunne bekrefte forholdet offentlig.

Derfor skal han ha nå sjokkert Cheryl med å gå tilbake på babyløftet.

- De hadde en følelsesladd samtale, hvor han fortalte Cheryl «jeg vil ikke ha barn med deg». Hvis de ikke kan være sammen offentlig, så er han ikke sikker på at han vil ha unger, sier en kilde nær paret til bladet Now.

- Det verste han kunne gjøre mot henne
Nyheten skal ha slått ned som en bombe hos Cheryl.

- Hun svarte at det var verre enn da han var utro mot henne. Hun mener det er det verste han kunne gjøre mot henne, siden en familie er alt hun har drømt om.

Få timer etter at krangelen skal ha funnet sted i forrige uke, la Cheryl Cole følgende melding på sin Twitter-side:

‘I just realised there is the word MAN in MANipulate. Wow!!'

Verken Cheryl eller Ashley Cole har foreløpig kommentert de siste påstandene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun dater Cheryl Coles eks.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer