IKKE BARN: Sophie Elise Isachsen avkrefter på bloggen at hun er gravid og forteller at hun heller ikke ønsker seg barn.
IKKE BARN: Sophie Elise Isachsen avkrefter på bloggen at hun er gravid og forteller at hun heller ikke ønsker seg barn. Vis mer

- Jeg vil ikke ha barn lenger

Sophie Elise Isachsen opprørt av Netflix-dokumentar.

SEOGHØR.NO: Etter å ha sett Netflix-dokumentaren «Cowspiracy» ble Sophie Elise Isachsen (20) så opprørt at hun skrev et svært følelsesmessig blogginnlegg fredag kveld. Filmen handler om miljøet og bærekraftig utvikling og er produsert av Leonardo DiCaprio.

- Det føles så håpløst. Jeg vil ikke engang ha barn lengre. Noen ganger stopper jeg opp, jeg blir satt på pause. Jeg får øyeblikk hvor jeg tenker over all lidelsen både mennesker og dyr må igjennom for at vi skal sitte på «toppen» av næringskjeden og godte oss, skriver Isachsen på bloggen sin.

Avkreftet svangerskap

Torsdag så bloggeren seg nødt til å skrive et innlegg på bloggen der hun avkrefter at hun er gravid. Bakgrunnen var et bilde som fikk noen av leserne til å spekulere i om 20-åringen venter barn.

- Nei, jeg er ikke gravid. Nei, jeg kommer nok ikke til å bli det på en god stund, skrev Sophie Elise og forklarte at hun hadde spist hvetemel som hun ikke tåler og som fikk magen til å se større ut.

BLOGGER-PAR: 20-åringen er sammen med den svenske bloggeren Robin Johansson.  Foto: Andreas Fadum
BLOGGER-PAR: 20-åringen er sammen med den svenske bloggeren Robin Johansson. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Bloggeren, som er sammen med Robin Johansson, skriver videre at hun ikke ønsker seg barn.

- Det tar da ikke så lang tid før folk allerede begynner å snakke om at jeg er gravid. Ryktene går, forum blir opprettet, og at jeg, som ikke ønsker meg barn, plutselig skal ha en bolle i ovnen er utrolig, skriver hun.

Sophie Elise ble kåret til årets blogger under Se og Hørs kjendisgalla i forrige uke.

VANT: Under Se og Hørs kjendisgalla ble Sophie Elise kåret til årets blogger. - Dette her føles helt sykt! Jeg har blogget i fire år og ikke vunnet en dritt, sa hun på scenen.
VANT: Under Se og Hørs kjendisgalla ble Sophie Elise kåret til årets blogger. - Dette her føles helt sykt! Jeg har blogget i fire år og ikke vunnet en dritt, sa hun på scenen. Vis mer

LES OGSÅ: Overrasket med lilla hår

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.