- Jeg vil ikke forandre på brystene

Sophie Elise har ingen planer om å forandre på formene etter kommentarene fra «Radioresepsjonen»-gutta.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kjendisbloggeren Sophie Elise Isachsen (19) stjal oppmerksomheten da hun ankom TV2 s høstfest i Bergen i en svært utringet kjole.

- Jeg er redd for at puppene skal falle ut. Det har de gjort før, sa hun til Seoghør.no på den røde løperen.

Både utsagnet og kjolen fikk dagen etter  mye oppmerksomhet i det populære radioprogrammet «Radioresepsjonen» på NRK.

Harselerte med Sophie Elises bryster

Programlederne Steinar Sagen, Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim harselerte med størrelsen på "Bloggerne"-profilens bryster.

Den populære Harstad-jenta - som er aktuell i en ny sesong av realityserien «Bloggerne» - ble blant annet omtalt som «knulledukke» i det populære radioprogrammet.

Bjarte Tjøstheim sier til Dagbladet at de ikke angrer på kommentarene, selv om skribenten Maiken Andreassen i bladet Fett har anklaget dem for «svadasexisme» i avisen.

- Det er sånn vi gutter snakker sammen, og hvis 47 år gamle menn ikke skal få snakke om pupper, synes jeg det er diskriminerende.

Planlegger flere inngrep

I tillegg til å ha forstørret brystene på sin 18-års dag har Sophie Elise tidligere operert nesen, og på innsiden av leppene har hun en «Hello Kitty»-tatovering.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer