- Jeg vil ikke forandre på brystene

Sophie Elise har ingen planer om å forandre på formene etter kommentarene fra «Radioresepsjonen»-gutta.

SEOGHØR.NO: Kjendisbloggeren Sophie Elise Isachsen (19) stjal oppmerksomheten da hun ankom TV2 s høstfest i Bergen i en svært utringet kjole.

- Jeg er redd for at puppene skal falle ut. Det har de gjort før, sa hun til Seoghør.no på den røde løperen.

Både utsagnet og kjolen fikk dagen etter  mye oppmerksomhet i det populære radioprogrammet «Radioresepsjonen» på NRK.

Harselerte med Sophie Elises bryster

Programlederne Steinar Sagen, Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim harselerte med størrelsen på "Bloggerne"-profilens bryster.

ANGRER IKKE: Bjarte Tjøstheim (t.h.) sier til Dagbladet at han og «Radioresepsjonen»-kollegene Tore og Steinar Sagen ikke angrer på kommentarene om Sophie Elises bryster
ANGRER IKKE: Bjarte Tjøstheim (t.h.) sier til Dagbladet at han og «Radioresepsjonen»-kollegene Tore og Steinar Sagen ikke angrer på kommentarene om Sophie Elises bryster Vis mer

Den populære Harstad-jenta - som er aktuell i en ny sesong av realityserien «Bloggerne» - ble blant annet omtalt som «knulledukke» i det populære radioprogrammet.

Bjarte Tjøstheim sier til Dagbladet at de ikke angrer på kommentarene, selv om skribenten Maiken Andreassen i bladet Fett har anklaget dem for «svadasexisme» i avisen.

- Det er sånn vi gutter snakker sammen, og hvis 47 år gamle menn ikke skal få snakke om pupper, synes jeg det er diskriminerende.

Planlegger flere inngrep

I tillegg til å ha forstørret brystene på sin 18-års dag har Sophie Elise tidligere operert nesen, og på innsiden av leppene har hun en «Hello Kitty»-tatovering.

Kjendisbloggeren sier hun ikke har planer om å gjøre brystene verken større eller mindre, men ser ikke bort fra at seerne vil få oppleve nye inngrep i den nye «Bloggerne»-sesongen.

- Jeg har operert meg denne sesongen også, men ikke noe større pupper. Dere får se, sier hun med et smil til Seoghør.no.

Sophie Elise om sin nye nese:

Hun er imidlertid ikke enig med de som mener hun kun er opptatt av utseendet.

- Jeg har en utseendefokusert blogg, men jeg står for mye annet bra også. Jeg skriver ikke om fettprosent og uren hud. Alle har ulike fikseringer, men jeg får ekstra mye oppmerksomhet fordi jeg skriver om en litt kontroversiell greie, har hun tidligere fortalt Seoghør.no.

LES OGSÅ: Truls ødela sengen til Sophie Elise