Shannen Doherty:

- Jeg vil ikke dø

Åpner seg om kreften.

SPREDT SEG: Shannen Doherty har flere ganger åpnet seg om kreften som har spredt seg til flere organer. Foto: Chris Pizzello/Invision/TT/NTB
SPREDT SEG: Shannen Doherty har flere ganger åpnet seg om kreften som har spredt seg til flere organer. Foto: Chris Pizzello/Invision/TT/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars 2015 delte skuespiller Shannen Doherty (52) at hun hadde blitt rammet av brystkreft. To år senere ble hun friskmeldt, men i februar 2020 kom kreften tilbake - denne gangen med spredning til andre organer.

I et intervju med People forteller «Beverly Hills, 90210»-stjernen, også kjent fra «Charmed», at hun ikke har mistet håpet.

Trude Drevland avslører at hun har fått kreft. Reporter: Bent Are Sigvaldseen. Video: Tor Lindseth. Klipp: Nora Skavhaug. Les hele saken her: https://www.seher.no/kjendis/holdt-kreften-hemmelig-for-datteren/79825523 Vis mer

- Jeg vil ikke dø, forteller hun til magasinet.

- Jeg er ikke ferdig med å leve. Jeg er ikke ferdig med å elske. Jeg er ikke ferdig med å skape. Jeg er ikke ferdig med å forhåpentligvis forandre ting til det bedre. Jeg er bare ikke ferdig.

Stjerna har åpnet opp om kreften en rekke ganger, blant annet i et intervju med «Good Morning America» i februar i 2020.

Den gang fortalte hun at kreften var i fjerde stadium.

- Jeg tror ikke jeg har bearbeidet det ennå. Det er en bitter pille å svelge på mange måter.

SYK: Durek Verrett snakker ut om sykdomshistorikken. Reporter: Caroline Vagle. Video: Nora Skavhaug, NTB. Vis mer

I sommer fortalte skuespilleren at kreften hadde spredt seg til hjernen.

Gjennom årene med kreft har hun blant annet gjennomgått en mastektomi - fjerning av ett eller flere bryst - cellegiftbehandling og stråling.

LES OGSÅ: Utsatt for frekt tyveri