- Jeg vil ikke dø alene

Jessica Simpson leter etter den store kjærligheten.

FORTSETTER LETINGEN: Popstjernen Jessica Simpson leter fremdeles etter sin sjelevenn. Foto: All Over Press
FORTSETTER LETINGEN: Popstjernen Jessica Simpson leter fremdeles etter sin sjelevenn. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen Jessica Simpson (29) har ikke hatt hell i kjærligheten etter at hun ble dumpet av NFL-stjernen Tony Romo (29) dagen før bursdagen sin i juli.

Nylig opplevde blondinen i tillegg at eks-kjæresten John Mayer avslørte svært intime detaljer av deres sexliv, da han i et intervju med herrebladet Playboy sammenlinget Jessica kokain, fordi han hevdet at han ble avhengig av å ha sex med henne.

- Seksuelt var det helt vilt, det er alt jeg vil si. Hun er som napalm for meg, seksuell napalm, sa han i intervjuet.

Til tross for at det ikke har gått veien for Jessica på kjærestefronten i det siste, har ikke "I think I am in love with you"-sangerinnen tenkt å gi opp letingen etter en perfekt mann.

- Jeg håper jeg ikke dør alene, det er i hvert fall sikkert, sa stjernen ifølge People da hun besøkte IHeartradio i New York på onsdag.

- Jeg håper jeg finner en mann som skjønner seg på livet mitt og meningen med det. Jeg trenger bare å finne den rette mannen, sa 29-åringen.

Stjernen har tidligere avslørt at hun leter etter en kunstnerisk mann som hun kan dele livet med.

- Jeg vil ha en spirituell mann, noen som alltid kommer til å inspirere meg. Jeg elsker kunstneriske menn, noen som virkelig forstår kunsten sin. Jeg liker selvsikre menn.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Jeg føler meg forrådt