- Jeg vil ikke bli husket for dette

Nå satser «Paradise»-deltageren på noe helt annet enn TV-reality.

HEMMELIG PROSJEKT: - Vi jobber for tiden med en artist flere har hørt om, men jeg kan ikke avsløre hvem det er. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
HEMMELIG PROSJEKT: - Vi jobber for tiden med en artist flere har hørt om, men jeg kan ikke avsløre hvem det er. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Niklas Vindel (24) har blitt rikskjendis etter sin deltagelse i TV3-programmet «Paradise Hotel», men nå ønsker 24-åringen å bli kjent for noe annet. Til Seher.no forteller Drammensgutten at han ønsker å satse på en karriere innen musikkbransjen.

- Jeg og broren min har drevet med musikk i mange år. Vi har planer om et eget album med bandet vårt «Stalker», hvor vi har laget låtene selv. Sjangermessig er det litt annerledes musikk enn vi vanligvis hører her i Norge. Det vi driver med er kanskje litt i samme gata som Duran Duran og Prodigy, forklarer han.

Akkurat nå satser Vindel imidlertid først og fremst på en låtskriverkarriere, og på bloggen sin (ekstern lenke) avslører realitystjernen at han sammen med broren Peter jobber med musikk for en kjent norsk artist.

- Vi jobber for tiden med en artist flere har hørt om, men jeg kan ikke avsløre hvem det er. Sjangeren er litt i Lady Gaga-aktig stil, sier han til Seher.no.

Vindel fikk mye oppmerksomhet for sine tatoveringer, selvsikkerhet og flørting inne på «Paradise»-hotellet, og 24-åringen har god tro på at han har en lys karriere foran seg innenfor musikk.

- Jeg tror jeg har det som skal til for å slå gjennom som låtskriver. Men det tar jo litt tid, og det er ikke sikkert det blir «top knotch» med én gang, innrømmer han.

Til Seher.no forteller Vindel at han ikke ønsker å bli forbundet med «Paradise Hotel» for alltid, og at han har lyst til å bli kjent for noe annet enn det skandaleombruste realityprogrammet.

- Jeg vil ikke bare ha «Paradise Hotel»-stempelet. Jeg vil ikke bli husket for det for alltid, jeg kunne heller tenkt meg å ha «låtskriver»-Niklas som stempel.

24-åringen understreker imidlertid at han ikke har noe i mot «Paradise Hotel»-stempelet akkurat nå, og at han har fått utelukkende positive tilbakemeldinger etter at han røk ut av hotellet etter en sjørøverfest med påfølgende duell på tirsdag.

- Jeg har fått utrolig mange reaksjoner, mer enn jeg noen gang hadde forventet. Det har rent over på bloggen min og på Facebook. Selv om jeg egentlig har skjult nummer, har folk klart å finne ut av det, og etter jeg røk ut ble det så mye oppmerksomhet at jeg måtte skru av telefonen. Jeg fikk mange hyggelige meldinger hvor folk sa at jeg hadde framstått som en «gentleman», og enkelte sa at de ikke lenger så noen grunn til å følge med på programmet ettersom jeg var ute.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
Dette betyr tattisene hans