- Jeg vil ikke bli bedømt etter utseendet

Idol-Jenny tok dommer-rosen med fatning.

STILIKON: Dommerne skryter av Jenny Langlo sin stil. Foto: Stella Pictures
STILIKON: Dommerne skryter av Jenny Langlo sin stil. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter å ha slått ut flere tusen påmeldte, og gjennomført finalerunde etter finalerunde, ga Vegard Leite (19) fra Værlandet i Sogn og Fjordane og Jenny Langlo (18) fra Stordal ved Storfjordenalt i fredagens store Idol-finale.

«Flotte Jenny begynner å bli litt av et stilikon!» skrev Marion Ravn (27) på bloggen sin tidligere denne måneden, og var like henrykt over Idol-deltakeren i kveld:

- Det er utrolig å tenke på hvor mye du har utviklet deg og vokst siden første audition. Se på det her a! Du tar jo publikum til taket jo!

Dommer Gunnar Greve Pettersen (29) fulgte opp:

- Du kunne stått i en søppelsekk og likevel vært fantastisk. Det er bare å tømme kontantkort og stemme for ville helvete, sa han entusiastisk.

Etter endt dyst sa Jenny til Seher.no at hun ønsker å bli bedømt ut fra sangen og ikke hvilken kjole hun bruker.

- Jeg setter mer pris på tilbakemeldingene om sangprestasjonene enn om jeg har fin kjole. Jeg håper egentlig ikke publikum tenker på utseende. Det er ikke det jeg vil vise frem, men jeg vil at det skal være en del av opptrednen.

Vegard Leite på sin side fikk også gode tilbakemeldinger, men dommerne valgte å fokusere på 19-åringens stemme.

- Du er Idols beste vokalist. Du har kvalitet og særpreg i stemmen. Dette kan være en låt
du kan vise deg frem med, sa Gunnar Greve etter at Vegard hadde sunget årets Idol-låt «Building an aeroplane».

Selv fryktet han ikke Jennys sexy stil.

- Hun ser jo veldig bra ut, jeg tror ikke publikum ser så mye på klærne, men mer på prestasjonene og hva som rører dem mest, sier han til Seher.no.

De to gjenværende deltakerne har sunget hele tre sanger i kveld, hvor èn av dem var årets Idol-låt, til ellevill jubel fra både publikum og dommere.

Jenny Langlo fikk faktisk Marion Ravn, som i følge seg selv har jobbet hardt for å ikke gråte på TV-skjermen, til å felle noen tårer da hun sang Jeff Buckleys «Hallelujah». Også Bertine Zetlitz var fornøyd med Stordal-jenta:

- Du er større enn Kurt Nilsen!

Her er oversikten over hva Vegard og Jenny har sunget i kveld:
Vegard Leite (19) fra Værlandet sang «What Are Words» (Chris Medina), «Building An Aeroplane» (Vegards versjon av vinnerlåta) og «Breakeven» (The Script)

Jenny Langlo (18) fra Stordal sang «Another One Bites The Dust» (Queen), «Building An Aeroplane» (Jennys versjon av vinnerlåta) og «Hallelujah» (Jeff Buckley)

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette er grunnen til Jennifer Anistons vektøkning  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer