FACEBOOK: Selv om Lena Kristin Ellingsen er en ivrig Facebook-bruker, er hun nøye med hvem hun velger å «adde». Her med samboer Trond Fausa Aurvåg.  Foto: SCANPIX
FACEBOOK: Selv om Lena Kristin Ellingsen er en ivrig Facebook-bruker, er hun nøye med hvem hun velger å «adde». Her med samboer Trond Fausa Aurvåg. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg vil ikke basere livet mitt på sladder

«Himmelblå»-stjernen ser ikke på seg selv som en kjendis.

SEHER.NO:  Lena Kristin Ellingsen (29) har blitt rikskjendis takket være rollen som Karoline i NRKs suksess-serie «Himmelblå».

Skuespillerinnen, som for tiden er aktuell både i tredje sesong av «Himmelblå», samt forestillingen «Spring Awakening» på Oslo Nye Teater, har rukket å bli en av landets mest populære skuespillerinner.

Likevel ser hun ikke på seg selv som «en kjendis».

I et ferskt intervju med motebladet Henne forteller Ellingsen at hun har sluttet å lese det som skrives om henne i mediene.

- Før leste jeg alt som ble skrevet og ment om meg. Det gjør jeg ikke lenger. Og jeg opplever det som en kamp når jeg skal gi intervjuer. Når du er i media må du gi av deg selv, men jeg ønsker ikke at folk skal vite for mye om meg. Jeg vil ikke at de skal se meg på scenen eller i en film og tenke: «Hun der går alltid i røde truser», sier hun.

Ifølge skuespillerinnen er hun en ivrig Facebook-bruker på fritiden. Men hun er veldig nøye på å ikke legge til folk hun ikke vet hvem er, eller legge ut for mye informasjon.

- Facebook er sladder, og jeg vil ikke basere livet mitt på sladder. Ett sted må man sette en grense, så jeg «adder» ingen jeg ikke vet hvem er. Det er viktig å ha bevissthet omkring hva man velger å dele, sier hun.

Ellingsen er i dag samboer med skuespillerkollega Trond Fausa Aurvåg (37), som hun møtte på scenen i stykket «Manndomsprøven». Men selv om de nylig kjøpte leilighet sammen sier 29-åringen at de ikke har det travelt med å få barn.

- Vi har det ikke travelt. Forhåpentligvis får vi barn. Skrekken er å få trillinger som skal bæres opp fem etasjer. Hva hvis vi får barn og det ikke bare kommer én? Men jeg bruker ikke så mange kalorier på akkurat det, sier hun til Henne.

«Himmelblå» vises på NRK 1 søndager klokka 20.10. Se Seher.no sin TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!
 
LES OGSÅ: - Kjøpte nytt kjærlighetsrede