- Jeg vil ikke at noen skal bli skadet

Justin Bieber ber fansen lytte til politiet.

BEKYMRET: Justin Bieber er bekymret for de ville tilstandene i Oslo sentrum og ber fansen beherske seg for at ingen skal bli skadet. Foto: NTB Scanpix
BEKYMRET: Justin Bieber er bekymret for de ville tilstandene i Oslo sentrum og ber fansen beherske seg for at ingen skal bli skadet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video av hysteriet nederst i saken!


SEOGHØR.NO: Etter at hundrevis av unge Justin Bieber (18) fans har flokket seg opp i Oslo for å få et glimt av sitt store idol har flere risikable situasjoner oppstått.

Fansen løper ut i trafikken etter Biebers bil, og trengselen er stor mellom de store gruppene av hysteriske fans.

Nå går hovedpersonen selv ut på Twitter og uttrykker sin bekymring for de ville tilstandene.
 
«NORGE - vær så snille å høre på politiet. Jeg vil ikke at noen skal bli skadet. Jeg vil alt alt skal gå etter planen, men sikkerheten må komme først»
, skriver Bieber på Twitter.

Tidligere i dag ble Justin Biebers pressekonferanse avslyst av sikkerhetsmessige hensyn.

Onsdag kveld er det planlagt en stor gratiskonsert med den kanadiske superstjernen, og Bieber ber nå fansen om å beherske seg for at konserten skal kunne gjennomføres.
 
«For at det skal bli noe av showet, må dere alle høre på politiet. Vi er alle bekymret for deres sikkerhet og ønsker det beste på dere. Vær så snille og lytt», skriver popstjernen på Twitter.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Justin Bieber klemmer Oslo-fansen 

[obj:media:11255]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer