MERKET PRESSET: - Jeg var vel litt usikker på om jeg kom til å bli en god mor. Jeg ser jo på mange mødre at de er veldig flinke. Det er et morspress der ute, sier Sigrid Bonde Tusvik til Se og Hør. Foto: Lykkeliten Studio
MERKET PRESSET: - Jeg var vel litt usikker på om jeg kom til å bli en god mor. Jeg ser jo på mange mødre at de er veldig flinke. Det er et morspress der ute, sier Sigrid Bonde Tusvik til Se og Hør. Foto: Lykkeliten StudioVis mer

- Jeg vil helst slippe å få en gutt

Sigrid Bonde Tusvik avslører at hun ønsker seg enda et barn. Men her ser du hvorfor hun helst ikke vil ha en gutt.

SEOGHØR.NO: I april ble «Torsdag kveld fra Nydalen»-stjernen Sigrid Bonde Tusvik (33) og kjæresten Martin Jøndahl (33) foreldre for første gang, da lille Jenny kom til verden. Til Se og Hør avslører Sigrid at hun har blitt mindre opptatt av seg selv etter at den lille jenta kom til verden.

- Ja, det har jeg nok. Man gjør jo ting for barnet sitt istedenfor seg selv når man blir mamma. Man vil at barnet skal ha det bra. Det er ganske naturlig, sier den 33 år gamle komikeren, som er en av ti kjente TV-personligheter som er nominert i kategorien "Årets TV-navn" i Se og Hør.

Selv var hun ganske usikker på hvordan hun skulle takle mammarollen i tiden før fødselen.

- Jeg var vel litt usikker på om jeg kom til å bli en god mor. Jeg ser jo på mange mødre at de er veldig flinke. Det er et morspress der ute. Men jeg tror det bare skjer automatisk. Så man må vel late som at man er den perfekte mamma, mener hun.

- Du ønsker deg kanskje en gutt neste gang?

- Jeg har alltid visst at jeg i hvert fall skal ha to barn. Men nei, akkurat det er jeg ikke opptatt av. Jeg vil helst slippe å få en gutt, ettersom det er veldig dumt å føde gutter. Kvinnene tar jo over verden nå. Gutter er slappere, og da må man i så fall følge ham veldig opp. Angela Merkel styrer Europa og EU, Erna og Siv styrer Norge, mens Ellen Arnstad styrer Se og Hør, sier den munnrappe TV-stjernen til Se og Hør.

Dette er «Årets TV-navn»: Gjennom 35 år har Se og Hør kåret «Årets TV-navn». I år er det leserne som stemmer fram vinneren. En jury har plukket ut ti talentfulle kandidater, som alle er seermagneter med en utstråling som rekker langt utenfor TV-skjermen. Kandidatene har hatt stor suksess i året som har gått, og berørt folks liv på helt spesielt vis.

Prisen deles ut på Se og Hørs kjendisgalla i Oslo 3. november

Her er årets kandidater:
A. Stian Blipp
B. Tore Strømøy
C. Anne Lindmo
D. Jon Almaas
E. Silje Sandmæl
F. Katarina Flatland
G. Sigrid Bonde Tusvik
H. Tom Strømnæss
I. Katrine Moholt
J. Ylvis

SLIK STEMMER DU: Send din stemme på sms. Skriv TVNAVN nummeret på din favoritt. F. eks TVNAVN A og send til 2255. Kr 1,- per melding.
Svarfrist: 27. oktober

VILKÅR: Som deltager i våre aktiviteter blir du medlem i Se og Hør-klubben. Aller Media kan sende deg gode tilbud og nyheter via mobil, e-post, brev og telefon.

Personopplysninger vil kun bli benyttet av Aller Media og eventuelle samarbeidspartnere for å kunne gi deg personlige tilbud og enda bedre service.

Utmelding: Send sms SHKLUBB STOPP til 2255

I Se og Hør, som er i salg fra tirsdag av, kan du lese det store intervjuet med Sigrid Bonde Tusvik.

LES OGSÅ: Sigrid Bonde Tusvik gifter seg