FORMFULL: Vakre Kelly Brook er skuespiller, men får også mye oppmerksomhet for sin svært veldreide kropp. Dette bildet la brunetten ut på Instagram i mai. Foto: Scanpix
FORMFULL: Vakre Kelly Brook er skuespiller, men får også mye oppmerksomhet for sin svært veldreide kropp. Dette bildet la brunetten ut på Instagram i mai. Foto: ScanpixVis mer

– Jeg vil heller være sterk enn syltynn

Modell og skuespiller Kelly Brook slår tilbake mot kroppspresset i Hollywood.

SEOGHØR.NO: Vakre Kelly Brook (35) er skuespiller, og har blant annet hatt roller i TV-serien «Smallville» og skrekk-komedien «Piranha 3D».

Den britiske brunetten er imidlertid best kjent som modell, og begynte karrieren allerede som 16-åring etter at hun vant en skjønnhetskonkurranse moren hadde meldt henne på.

Siden den gang har brunetten vært avbildet på coveret av kjente blader som GQ og FHM.

VELDREID: I et nytt intervju forteller Kelly Brook at hun løfter vekter et par ganger i uken for å holde seg sterk og atletisk. Foto: Scanpix
VELDREID: I et nytt intervju forteller Kelly Brook at hun løfter vekter et par ganger i uken for å holde seg sterk og atletisk. Foto: Scanpix Vis mer

Hun har fått mye oppmerksomhet for at hun har mer kurver enn mange av sine modellkolleger.

Motebransjen har flere ganger blitt kritisert for bruken av svært tynne – og av og til anorektiske – modeller, men Kelly slår fast at hun aldri kommer til å slanke seg for å få en jobb.

– Jeg liker formene mine. Jeg vil være atletisk og sterk, ikke syltynn, forteller hun til Closer.

Saken fortsetter under bildet.

Hun avslørte også sine treningsvaner for nettstedet:


– Jeg løfter vekter et par ganger i uken, og løper når jeg vil brenne kalorier. Ellers går jeg turer, svømmer, holder litt på med kampsport... Jeg liker å gjøre forskjellige ting, avsluttet modellen.
 

Eks-kjæresten følte seg mobbet

I november i fjor brøt Kelly med av-og-på kjæresten, realitystjernen David McIntosh (29), for godt. Kort tid etter bruddet gikk sistnevnte ut og fortalte at han følte seg undertrykt i forholdet.

- Jeg har aldri følt meg så utskjelt i hele mitt liv. Hun sa de mest frastøtende tingene til meg da vi kranglet. Det var som å bli mobbet. Hun sa barnslige ting for å såre meg hele tiden, sa McIntosh til bladet Reveal den gang.

I mediene fikk den veldreide skuespilleren det til å fremstå som om forholdet var fantastisk. Slik var det ikke i virkeligheten, ifølge eks-kjæresten.

NY FLAMME: De siste månedene har Kelly stadig blitt fotografert hånd i hånd med sin nye kjæreste, Jeremy Parisi. Her er paret sammen i Italia tidligere i år. Foto: Scanpix
NY FLAMME: De siste månedene har Kelly stadig blitt fotografert hånd i hånd med sin nye kjæreste, Jeremy Parisi. Her er paret sammen i Italia tidligere i år. Foto: Scanpix Vis mer

- Hun ga intervjuer og tvitret om at hun var stormforelsket, men sannheten er at vi kranglet, fortsatte realitystjernen.

I dag er Kelly lykkelig med Jeremy Parisi, mens David har blitt kjæreste med smykkedesigneren Juliet Bakos.


LES OGSÅ: Kaster klærne i ny TV-serie

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.