- Jeg vil heller ryke enn å endre stil

Idol-Fredrik trekker på skuldrene av dommer-kritikken.

NEKTER Å ENDRE SEG: Fredrik Klemp trekker på skuldrene av at han ble kalt "for sær" av Idol-dommerne. - Jeg vil heller ryke ut enn å endre stil, sier han til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
NEKTER Å ENDRE SEG: Fredrik Klemp trekker på skuldrene av at han ble kalt "for sær" av Idol-dommerne. - Jeg vil heller ryke ut enn å endre stil, sier han til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Idol-delltageren Fredrik Klemp (20) ble møtt med tøff kritikk av dommerpanelet da han fredag framførte Susanne Sundfør-låten "I Resign" i TV 2s talentkonkurranse.

- Feil låt. Dette ble for rart. Jeg likte det ikke så veldig godt, sa Marion Ravn, mens Bertine Zetlitz mente låtvalget ble altfor sært.

- Du valgte feil låt. Den er fin, men ganske sær. Du har også en sær stemme . Sært på sært ble mye denne gangen, sa hun.

Etter framføringen avslørte imidlertid 20-åringen fra Skedsmokorset  at han ikke var i tvil om at han valgte rette sangen, da han skulle velge en låt å dedikere til kjæresten Pia Wulff-Nilsen.

- Da jeg ga beskjed om at dette var låten jeg ville synge, fikk jeg tilbakemeldingen "OK...", men jeg insisterte på at det måtte bli den sangen, fordi den betyr mye for meg og kjæresten min. Jeg mener også at Susanne Sundfør er en fantastisk artist, som fortjener å få mer oppmerksomhet.

Klemp insisterer på at han ikke har noen planer om å føye seg, og velge "tryggere" sanger i neste sending.

- Jeg vil ikke endre meg. Jeg vil heller ryke ut enn å endre stil. Det er et prinsipp for meg.


Klemp hevder kun en ting kan forandre på stilen hans i "Idol".

- Til nå har jeg fått velge låter fritt, og hvis jeg ikke får lov til det lenger, så får jeg ikke lov. Men du får ikke se meg synge en diskolåt.

Idol-finalisten trøster seg med at en spesiell person var storfornøyd med låtvalget.

- Da jeg fortalte Pia hvilken låt jeg hadde valgt, syntes hun det var et flott valg. Den har vært viktig for oss i de to årene vi har vært sammen, sier han til Seher.no.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer