VIL IKKE BLI MAMMA: Mad Men-stjernen Christina Hendricks sier i et nytt intervju at hun ikke ønsker seg barn. Foto: FameFlynet
VIL IKKE BLI MAMMA: Mad Men-stjernen Christina Hendricks sier i et nytt intervju at hun ikke ønsker seg barn. Foto: FameFlynetVis mer

- Jeg vil heller ha en ny hund enn et barn

«Mad Men»-stjernen sier bestemt nei til alt som har med babyplaner å gjøre.

FELLES AVGJØRELSE: Hendricks og ektemannen Geoffrey Arend skal ha tatt avgjørelsen i samråd. Foto: FameFlynet
FELLES AVGJØRELSE: Hendricks og ektemannen Geoffrey Arend skal ha tatt avgjørelsen i samråd. Foto: FameFlynet Vis mer

SEOGHØR.NO: Den amerikanske skuespilleren Christina Hendricks (38), som er mest kjent for rollen som Joan Harris i TV-serien «Mad Men», har ikke lyst til å bli mamma.

Det avslører hun i et intervju med bladet Health.

- Vi har en valp, og det er min idé når det kommer til å stifte en familie. Folk sier at det er god øvelse for å bli mamma, men om det er god øvelse for noen ting, er det for å bli mamma til en ny valp, sier stjernen ifølge Contactmusic.com.

Hendricks er gift med Geoffrey Arend, men han er enig i konas valg om å ikke få barn.

- Vi har begge bestemt at vi egentlig ikke er interessert i å få barn.

Likevel får Christina ofte høre av vennene sine at hun en gang kommer til å bli mor. Og Hendricks sier det finnes en sjanse for at hun ombestemmer seg - me at den er «svært liten».

- Det er normalt at folk sier: «Når dere får barn..» Da svarer jeg ofte: «Jeg tror faktisk det ikke kommer til å skje.» Og da sier dem: «Ja, det sier du nå.» Det plager meg ikke. Og det er en liten sjanse for at jeg ombestemmer meg, sier Christina.

LES OGSÅ: - Jeg er egentlig ikke rødhåret