BLIR ELDRE: Kim Kardashian liker ikke å bli eldre, men alternativet er ikke noe hun vil tenke på. Foto: Splash News
BLIR ELDRE: Kim Kardashian liker ikke å bli eldre, men alternativet er ikke noe hun vil tenke på. Foto: Splash NewsVis mer

Kim Kardashian:

- Jeg vil heller bli eldre enn å ikke være her i det hele tatt

Kim Kardashian uroer seg over alderen.

(Se og Hør) I disse dager florerer ryktene rundt den berømte Kardashian-familien. Spørsmål om hvem som er gravide og hvem som ikke er det er et hett samtaleemne, men Kim Kardashian (37) har selv bekreftet at hun venter sitt tredje barn gjennom surrogati.

Til tross for at stjernen har det meste i livet på stell, er det en ting som uroer henne - nemlig alderen hennes.

Eldres

Som 37-åring og kommende trebarnsmor har hun trolig hendene fulle som en av verdens største stjerner, men i et nytt intervju med The Cut forklarer hun at hun hver dag engster seg over å bli eldre, ifølge Contact Music.

- Vi spiste middag hos min mor forrige kvelden for å feire bursdagen hennes og vi snakket om det der, forklarer «Keeping up with the Kardashians»-profilen.

Likevel legger hun ikke skjul på at hun heller vil bli eldre, enn å ikke være til stede i det hele tatt.

- Man får en viss trygghet og visdom fra livet. Men det suger bare også. Det finnes ingen lett vei. Men jeg vil heller bli eldre enn å ikke være her, sier hun.

Babyshower

Kim Kardashian og ektemannen Kanye West (40) avslørte i slutten av september at de venter sitt tredje barn, og da Kim gjestet «The Ellen DeGeneres Show» onsdag, kom hun til å røpe kjønnet på sitt tredje barn. Det gjorde hun da hun snakket om datteren North Wests (4) forhold til den ufødte babyen:

- Datteren min synes det er vanskelig å forstå seg på «henne», sa Kim i tv-studio, ifølge Entertainment Tonight.

Hos Ellen DeGeneres forklarte også den vordende trebarnsmoren at hun arrangerte en babyshower i helgen, slik at North skulle forstå bedre hva som er på vei.

Og dagen etter var det North som pakket ut alle gavene fra gjestene:

- Hun sa: «Mamma, siden lillesøster ikke er her, tror jeg at jeg trenger å ha alle lekene på rommet mitt. Og så kan jeg leke med dem og bare bli sikker på at de er OK for lillesøster», la tv-stjernen til.

At fireåringen ikke helt skjønner hva som skjer, er neppe særlig rart. Til forskjell fra Kims to foregående svangerskap, foregår nemlig familieforøkelsen via en surrogatmor.

37-åringen har ved flere anledninger gjort offentligheten kjent med diverse helsemessige utfordringer tilknyttet en ny graviditet - som i verste fall kan gi store fødselskomplikasjoner.

VENTER BARN: Kim og Kanye venter sitt tredje barn sammen. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Kim og Kanye venter sitt tredje barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Solgte huset

Kim og familien er kjent for å skape overskrifter internasjonalt, og nylig gjorde hun det igjen da det ble kjent at hun og ektemannen hadde valgt å selge drømmeboligen - som de har brukt tre år på å pusse opp.

I 2013 kjøpte den verdenskjente duoen det flotte hjemmet i Bel Air, Los Angeles, til nesten 100 millioner kroner. I fjor kunne de endelig flytte inn, men allerede nå har de solgt boligen, ifølge Hello Magazine.

Med et bud på svimlende 17,8 millioner dollar, noe som tilsvarer over 145 millioner norske kroner, ble det som skulle være drømmehuset til Kim, entreprenøren Marina Acton sitt nye drømmehus.

I tillegg til å romme hele seks soverom, åtte bad, badebasseng og en slående utsikt over Los Angeles, kan huset til den nye eieren by på et stjernespekket nabolag, fylt med store hollywoodstjerner som blant andre Jennifer Lopez (48), skrev Hello Magazine.

LES OGSÅ: - Kylie liker ikke hvordan kroppen endres