Paris Hilton om bryllupsplanene:

- Jeg vil ha tre forskjellige bryllup

Paris Hilton vil feire kjærligheten med endeløse bryllup.

PÅKOSTET: Det er ingen tvil om at den norskættede hotellarvingen Paris Hilton og forloveden Chris Zylka kommer til å feire sin kjærlighet. Foto: Todd Williamson/January Images/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
PÅKOSTET: Det er ingen tvil om at den norskættede hotellarvingen Paris Hilton og forloveden Chris Zylka kommer til å feire sin kjærlighet. Foto: Todd Williamson/January Images/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det ble nylig kjent at Paris Hilton (36) har forlovet seg med skuespiller Chris Zylka (32).

Han fridde under nyttårshelgen på en skiferie i Aspen, og de to har allerede begynt å planlegge bryllupet.

Da paret gikk på den røde løperen under Golden Globe-utdelingen forrige helg, ble de spurt av en reporter fra «Extra TV» om når de har tenkt å gifte seg, og da svarte Hilton: «Snart».

Forloveden Zylka la til:

- Vi skal snart ha middag med foreldrene våre for å planlegge det.

Vil ha tre bryllup

Ifølge Page Six viste turtelduene sin kjærlighet for hverandre på HBO-festen etter Golden Globe-utdelingen, og da Hilton ble spurt om hvordan bryllupet skal feires, la hun ikke skjul på at hun liker å gjøre ting stort:

- Da jeg fylte 21 hadde jeg fem fester, så jeg tenker at jeg kanskje skal ha ett europeisk bryllup, ett amerikansk, og ett for alle rundt om i verden.

Ifølge E!News er den ferske forlovelsesringen til Paris for øvrig verdt hele to millioner dollar, eller i overkant av 16 millioner kroner.

Saken fortsetter nedenfor.

HoteIlarvingen la ut dette bildet på Instagram nylig, der hun hedrer sine foreldre og deres langvarige forhold. Hun skriver:

«Min mamma og pappa møttes da de var 15 og de har vært stormende forelsket siden den gang. Helt siden jeg var liten jente har deres forhold vært en stor inspirasjon for meg.»

«Jeg er så lykkelig over å ha funnet en mann som elsker meg like høyt som pappa elsker mamma.»

😍😍 #LoveAtFirstSight

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Hilton la også ut videoen (over) på Instagram, der hun deler et intervju som ble gjort av en reporter fra Entertainment Tonight. Da reporteren spurte om hun visste om frieriet, svarte Hilton:

- Jeg fant ut via søsteren min at han hadde spurt min far dagen før julaften - at han dro til mine foreldres hus og spurte om min hånd. Så jeg hadde en følelse, men jeg ante ikke når det kom til å skje.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ GOLDEN GLOBE: Paris Hilton og forloveden poserte sammen på HBO-festen etter årets Golden Globe-utdeling. Foto: NTB Scanpix
PÅ GOLDEN GLOBE: Paris Hilton og forloveden poserte sammen på HBO-festen etter årets Golden Globe-utdeling. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Leid inn sikkerhetsfolk

I likhet med de fleste andre kjendisene var 36-åringen iført sort på Golden Globe-festen, som en støtteerklæring til #TimesUp-kampanjen som har kommet i kjølvannet av Weinstein-skandalen og #MeToo-kampanjen.

Imidlertid blendet nok den 22 karats diamantringen til Hilton de fleste på HBO-festen, selv om hun ellers var ikledd sorte blonder fra topp til tå.

Paris så heller ikke ut til å være redd for den enorme forlovelsesringen sin på den røde løperen. Hun har nemlig leid inn sikkerhetsfolk som skal passe på ringen døgnet rundt, ifølge E! News.

Fra HBOs Golden Globe-nachspiel 2018 Vis mer

Det er juvelér Michael Greene som har designet diamantringen, og i et intervju med E! News har han avslørt at den norskættede hotellarvingen elsker den:

- Paris ringte meg akkurat og fortalte for godt hun liker den. Hun sier at den er drømmediamanten hennes, og at hun aldri hadde trodd at Chris skulle komme på noe så perfekt. Hun er så lykkelig og begeistret.

LES OGSÅ:​ Eks-bestevenninnene gjenforent på julefest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer