- Jeg vil ha tre barn

Skjønnheten Megan Fox har lyst til å bli mamma med det aller første.

FORNØYD: Etter noen år med oppturer og nedturer med både forhold og karriere, er Fox endelig fornøyd med livssituasjonen. Foto: All Over Press
FORNØYD: Etter noen år med oppturer og nedturer med både forhold og karriere, er Fox endelig fornøyd med livssituasjonen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Megan Fox (25) ønsker å starte en familie med ektemannen, Brian Austin Green.

- Jeg vil i hvert fall ha to, kanskje tre barn. Jeg har alltid vært moderlig, forteller Fox ifølge nettstedet ShowbizSpy.com.

Fox og Green har vært sammen siden 2004. Da var han allerede en etablert stjerne, etter å ha spilt i serien «Beverly Hills 90210».

«Transformers»-stjernen Fox forklarer at hun ikke ante hvem Brian var da de først møttes.

- Jeg visste ikke hvem han var. Jeg var for ung til å ha fått med meg «Beverly Hills 90210». Men første gang jeg så ham, fikk jeg sommerfugler i magen. Og første gangen han tok på meg? Det var så mye elektrisitet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg ønsker ikke den typen negativ energi i livet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer