TRENT SEG TIL DRØMMEKROPPEN: Alexandra Joner innrømmer at hun er fornøyd med resultatene etter månedsvis med hardtrening, men det er én ting hun fremdeles jobber hardt med for å oppnå. Stjerner som Khloé Kardashian (t.v) har bidratt til å gjøre yppige bakender mer populære. Foto: NTB Scanpix/ Andreas Fadum, Se og Hør
TRENT SEG TIL DRØMMEKROPPEN: Alexandra Joner innrømmer at hun er fornøyd med resultatene etter månedsvis med hardtrening, men det er én ting hun fremdeles jobber hardt med for å oppnå. Stjerner som Khloé Kardashian (t.v) har bidratt til å gjøre yppige bakender mer populære. Foto: NTB Scanpix/ Andreas Fadum, Se og HørVis mer

- Jeg vil ha større rumpe

Artist Alexandra Joner røper at hun måtte søke profesjonell hjelp for å oppnå drømmekroppen.

SEOGHØR.NO: Artist Alexandra Joner (26) er kjent for sitt flotte ytre og har til og med blitt kåret til en av verdens vakreste kvinner. 

Men selv trener hun hardt for å forbedre den ene tingen hun aldri blir fornøyd med. 

- Det blir mye rumpetrening på meg… Men den rumpa mi blir jo aldri større! Den blir sterkere, men ikke større. Jeg har lyst på større rumpe, det hadde vært hyggelig med en liten bul utover, men nå er det helt flatt, sier hun til Seoghør.no.

Den flotte sangerinnen har tidligere avslørt at hun «alltid» går på diett, men nå har hun søkt profesjonell hjelp for å få mer fremgang.

- Jeg har fått et matprogram med et styrkeprogram som jeg har fått av en online coach som kaller seg for «StrongBody». Så etter et halvt år så klarer jeg fire pull-ups, og til å være jente så er det helt crazy, så jeg er dødsfornøyd, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

VANSKELIG OPPGAVE: Alexandra Joner røper at hun har lyst på en større rumpe, men at det er vanskelig å få til. Her på ELLEs sommerfest nylig. Foto: Andreas Fadum
VANSKELIG OPPGAVE: Alexandra Joner røper at hun har lyst på en større rumpe, men at det er vanskelig å få til. Her på ELLEs sommerfest nylig. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Sammenligner seg med Adelén

Forrige måned fortalte sangstjernen at hun den siste tiden har vært opptatt av å bygge muskler på kroppen, men det har imidlertid ikke bare vært enkelt.

- Jeg trodde jo at hvis man klarer en pull-up så skulle jeg få litt muskler i armene, men her er det ingenting. Jeg tror ikke kroppen min er glad i å bygge muskler, men den blir sterkere da, skryter hun.

Saken fortsetter nedenfor.

I artiststaben til «Eccentric Music» har Joner blant annet selskap av den vakre artisten Adelén Rusillo Steen (19). I likhet med 26-åringen, hylles også Horten-jenta ofte for sitt flotte utseende.

- Vi er jo ganske snasne damer! Vi kjører på med hver vår kommersielle pakke, og vi er jo glad i et sexy image begge to, sier Alexandra.

Se Alexandra Joner opptre sammen med Adelén og Sandra Lyng på Se og Hørs Kjendisgalla 2015 nedenfor:

Vågal i klesveien

I tillegg til et vakkert ytre og en veltrent fysikk, vekker den tidligere Melodi Grand Prix-deltakeren ofte oppsikt for sin kreative og vågale motesans. 

- Jeg vil beskrive klesstilen min som edgy og kanskje.. Kul, hvis ikke det er teit å si? Jeg prøver i hvert fall å ha ting som ikke alle andre har. Det er jeg opptatt av, har artisten tidligere fortalt til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

IKKE REDD FOR Å SKILLE SEG UT: Alexandra Joner er ikke redd for å overraske i fargerike og vågale antrekk. Her er den vakre sangeren under Sony Musics fest i Oslo i fjor sommer. Foto: Tor Lindseth
IKKE REDD FOR Å SKILLE SEG UT: Alexandra Joner er ikke redd for å overraske i fargerike og vågale antrekk. Her er den vakre sangeren under Sony Musics fest i Oslo i fjor sommer. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Hun er også klar i sin sak når det gjelder hvem som er hennes store stilikon:

- Jeg skal være sexy til jeg dauer! Mamma ser dødsbra ut og rocker de villeste outfitsene ennå. Jeg skal være sexy i hvert fall til jeg er hundre pluss, har skjønnheten tidligere uttalt.

Sangeren er samboer med den femten år eldre eiendomsinvestoren Runar Vatne. For to og et halvt år siden flyttet paret sammen i en leilighet på Frogner i Oslo.

Alexandra legger ikke skjul på at hun drømmer om frieri - se video nedenfor:

LES OGSÅ: - Jeg vet ikke om hun flytter inn

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.